Verdere inkrimping De Jong’s, Zoetermeer naar Van der Linden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het Seat-dealerschap in de regio Zoetermeer was vacant na het faillissement van Van der Velden. Een doorstart bleef uit, waarna Van der Linden het contract overnam. De Seat-activiteiten in Zoetermeer starten vandaag. Het bedrijf is in gesprek met een aantal medewerkers van Van der Velden. “Zij volgen een normale sollicitatieprocedure”, aldus eigenaar Rob Knop. “We willen in eerste instantie met een man of zes starten.”

Van der Linden heeft ook een vestiging in Waddinxveen. Daar voert het Hyundai en Seat.

Ontmanteling
De Jong`s Autobedrijven stoot daarmee opnieuw een vestiging af. Onlangs namen Motorhuis en Autohaag Zeeuw al vestigingen over. Eigenaar Harold de Jong laat weten zich te concentreren op de eigen vestigingen in Katwijk (Renault, Citroën en een schadebedrijf) en Leiderdorp (universeel).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.