Lancia maakt eerste nieuwe dealers bekend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met ingang van juni volgend jaar moet het nieuwe Lancia-dealernetwerk operationeel zijn. Als gevolg van de samenwerking tussen Fiat en Chrysler gaan in Europa Lancia en Chrysler in elkaar op. Hierdoor moeten in Nederland beide dealernetwerken geïntegreerd worden.

Chrysler heeft in Nederland 28 contractpartners, Lancia 24. In het nieuwe netwerk is nog plaats voor in totaal ongeveer 35 contractanten. Het netwerk is inmiddels ingevuld. Jeep behoudt een zelfstandig dealernetwerk met tussen de 20 en 30 partners.

Lees in de laatste Automotive van het jaar, die op 10 december verschijnt, meer over het nieuwe Lancia-netwerk in onder meer exclusieve interviews met Giorgio Gorelli, de nieuwe directeur van Fiat Group Automobiles Nederland en met Herman Driessen, eigenaar van de Content Autogroep.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Lancia maakt eerste nieuwe dealers bekend | Automotive Online

Lancia maakt eerste nieuwe dealers bekend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met ingang van juni volgend jaar moet het nieuwe Lancia-dealernetwerk operationeel zijn. Als gevolg van de samenwerking tussen Fiat en Chrysler gaan in Europa Lancia en Chrysler in elkaar op. Hierdoor moeten in Nederland beide dealernetwerken geïntegreerd worden.

Chrysler heeft in Nederland 28 contractpartners, Lancia 24. In het nieuwe netwerk is nog plaats voor in totaal ongeveer 35 contractanten. Het netwerk is inmiddels ingevuld. Jeep behoudt een zelfstandig dealernetwerk met tussen de 20 en 30 partners.

Lees in de laatste Automotive van het jaar, die op 10 december verschijnt, meer over het nieuwe Lancia-netwerk in onder meer exclusieve interviews met Giorgio Gorelli, de nieuwe directeur van Fiat Group Automobiles Nederland en met Herman Driessen, eigenaar van de Content Autogroep.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.