Dealer-enquête AutoRAI van start

Redactie Redactie
• Laatste update:

De enquête is net als voorgaande keren bedoeld voor degenen die binnen het bedrijf waar zij werken beslissingsbevoegd zijn. Bent u dus dga, algemeen directeur of verkoopdirecteur en binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, dan nodigen wij u bij deze van harte uit om deel te nemen aan onze dealerenquête.
Deelname is anoniem en kost ongeveer 5 minuten. Een samenvatting van de resultaten wordt gepubliceerd in Automotive nummer 7 van 2 april, vlak na de opening van de AutoRAI. Als deelnemer krijgt u voorinzage in de publicatie. Bovendien krijgt u exclusief de volledige resultaten van het onderzoek toegestuurd.

Klik HIER om naar de enquête te gaan.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

Jelle Heidstra
hoofdredacteur Automotive

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Dealer-enquête AutoRAI van start | Automotive Online

Dealer-enquête AutoRAI van start

Redactie Redactie
• Laatste update:

De enquête is net als voorgaande keren bedoeld voor degenen die binnen het bedrijf waar zij werken beslissingsbevoegd zijn. Bent u dus dga, algemeen directeur of verkoopdirecteur en binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, dan nodigen wij u bij deze van harte uit om deel te nemen aan onze dealerenquête.
Deelname is anoniem en kost ongeveer 5 minuten. Een samenvatting van de resultaten wordt gepubliceerd in Automotive nummer 7 van 2 april, vlak na de opening van de AutoRAI. Als deelnemer krijgt u voorinzage in de publicatie. Bovendien krijgt u exclusief de volledige resultaten van het onderzoek toegestuurd.

Klik HIER om naar de enquête te gaan.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

Jelle Heidstra
hoofdredacteur Automotive

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.