Remarketing Event: Veilig op weg naar een beter rendement

Remarketing Event • Welk model wordt de opvolger van de Kia Picanto als occasion van het jaar?
Marith van der Hoek Marith van der Hoek
• Laatste update:
Foto: Marcel Cazemier

De val van Carnext, juridische mokerslagen, de herstart van productieketens, restwaardetwijfels en dat alles tegen de achtergrond van een occasionverkoop die al maanden onder druk staat. De ontwikkelingen in de remarketing gaan hard: het is aanhaken of afhaken.

Klik hier om u direct aan te melden voor het Remarketing Event

Om u te blijven inspireren en informeren om te helpen innovereren, organiseert Automotive op woensdag 21 juni het Automotive Remarketing Event. Tijdens deze inspirerende middag schetsen we samen met deskundigen de stand van zaken op de markt en proberen we te duiden welke richting de markt zich op beweegt.

Klik hier voor het volledige programma.

Nationaal occasion onderzoek

Daarnaast staan uiteraard ook de presentatie van het Nationaal Occasion Onderzoek en de bekendmaking van de Occasion van het Jaar op het programma. Op het event verzamelt traditiegetrouw een groot deel van de occasionbranche zich en daarmee is het Automotive Remarketing Event het grootste netwerkevent van het jaar voor iedereen die in deze branche actief is.

Na de ontvangst om 13 uur, zal het event starten met de presentatie van het Nationaal Occasion Onderzoek gevolgd door verschillende break-out sessies. Daarna is het tijd voor een netwerklunch, gevolgd door uitreiking van de Occasion van het Jaar.

Sam van Dalen, eigenaar Italië in de Polder, zal de dag plenair afsluiten met een masterclass. Wilt u daarna nog napraten over het event? Dan kan dit tijdens de aansluitende netwerkborrel.

Registratie is geopend

Wilt u deze middag bijwonen en gebruik maken van de gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten? Bekijk het programma en meld u aan! Bekijk de sfeerimpressie van de 2022 editie.

Remarketing Event: Veilig op weg naar een beter rendement | Automotive Online

Remarketing Event: Veilig op weg naar een beter rendement

Remarketing Event • Welk model wordt de opvolger van de Kia Picanto als occasion van het jaar?
Marith van der Hoek Marith van der Hoek
• Laatste update:
Foto: Marcel Cazemier

De val van Carnext, juridische mokerslagen, de herstart van productieketens, restwaardetwijfels en dat alles tegen de achtergrond van een occasionverkoop die al maanden onder druk staat. De ontwikkelingen in de remarketing gaan hard: het is aanhaken of afhaken.

Klik hier om u direct aan te melden voor het Remarketing Event

Om u te blijven inspireren en informeren om te helpen innovereren, organiseert Automotive op woensdag 21 juni het Automotive Remarketing Event. Tijdens deze inspirerende middag schetsen we samen met deskundigen de stand van zaken op de markt en proberen we te duiden welke richting de markt zich op beweegt.

Klik hier voor het volledige programma.

Nationaal occasion onderzoek

Daarnaast staan uiteraard ook de presentatie van het Nationaal Occasion Onderzoek en de bekendmaking van de Occasion van het Jaar op het programma. Op het event verzamelt traditiegetrouw een groot deel van de occasionbranche zich en daarmee is het Automotive Remarketing Event het grootste netwerkevent van het jaar voor iedereen die in deze branche actief is.

Na de ontvangst om 13 uur, zal het event starten met de presentatie van het Nationaal Occasion Onderzoek gevolgd door verschillende break-out sessies. Daarna is het tijd voor een netwerklunch, gevolgd door uitreiking van de Occasion van het Jaar.

Sam van Dalen, eigenaar Italië in de Polder, zal de dag plenair afsluiten met een masterclass. Wilt u daarna nog napraten over het event? Dan kan dit tijdens de aansluitende netwerkborrel.

Registratie is geopend

Wilt u deze middag bijwonen en gebruik maken van de gelegenheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten? Bekijk het programma en meld u aan! Bekijk de sfeerimpressie van de 2022 editie.