BMW-erfgename Klatten doneert 100 miljoen aan liefdadigheid

Martijn Roede Martijn Roede
BMW-erfgename Klatten doneert 100 miljoen aan liefdadigheid

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Willem

    Het is goed dat ze dit doet en een groot bedrag maar “slechts” 5.4 % van haar vermogen. Ik denk dat de rekensom gemaakt is dat dit bedrag minimaal minder aan belasting betaald hoeft te worden om te voorkomen dat de “klad” 🙂 er in komt.

BMW-erfgename Klatten doneert 100 miljoen aan liefdadigheid | Automotive Online

BMW-erfgename Klatten doneert 100 miljoen aan liefdadigheid

Martijn Roede Martijn Roede
BMW-erfgename Klatten doneert 100 miljoen aan liefdadigheid

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Willem

    Het is goed dat ze dit doet en een groot bedrag maar “slechts” 5.4 % van haar vermogen. Ik denk dat de rekensom gemaakt is dat dit bedrag minimaal minder aan belasting betaald hoeft te worden om te voorkomen dat de “klad” 🙂 er in komt.