Nederlander zal elektrisch rijden heel snel accepteren

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • paul

  ik denk dat het langer duurt omdat de afstand beperkt is wel gustig voor bedrijven in de stad

 • robert

  electrische auto even duur maken en wegenbelastingvrij. gaat ’t wel wat worden.dan wordt het écht schoner op de weg. = wel milieuprobleem verplaatsen naar energiecentrales die stroom opwekken maar dat lijkt mij beter beheersbaar en controleerbaar.

Nederlander zal elektrisch rijden heel snel accepteren | Automotive Online

Nederlander zal elektrisch rijden heel snel accepteren

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • paul

  ik denk dat het langer duurt omdat de afstand beperkt is wel gustig voor bedrijven in de stad

 • robert

  electrische auto even duur maken en wegenbelastingvrij. gaat ’t wel wat worden.dan wordt het écht schoner op de weg. = wel milieuprobleem verplaatsen naar energiecentrales die stroom opwekken maar dat lijkt mij beter beheersbaar en controleerbaar.