Leasebedrijven Boxsons en Indulease fuseren

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Ton Pennings (l), operationeel directeur van Boxsons en Niels van Doorn (r), dga van Indulease gaan samen verder. (Foto: Indulease)

Leasebedrijf Boxsons heeft Indulease overgenomen. Zo melden beide bedrijven.

Door het samengaan ontstaat een leasebedrijf met een wagenpark van ruim 900 auto’s; 650 vanuit Boxsons en 275 vanuit Indulease. Door de overname verdwijnt de naam Indulease, de nieuwe combinatie gaat verder onder de benaming Boxsons. De twee medewerkers van Indulease gaan mee in de overname en verhuizen naar de vestiging van Boxsons in Sint-Oedenrode.

Beide bedrijven denken met het samengaan hun slagkracht en marktpositie te kunnen vergroten, zo melden ze in een persbericht. 

Inkoopvoordelen 

Boxsons profileert zich als een onafhankelijk, niet merkgebonden leasemaatschappij met personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, shortlease en autoverhuur en richt zich voornamelijk op de mkb-markt. “De samenwerking met Indulease biedt enorme potentie”, aldus Ton Pennings, operationeel directeur Boxsons. “Niet alleen kunnen wij met de komst van Indulease ons dienstenpakket verder uitbreiden, dit betekent ook extra inkoopvoordelen waar onze klanten weer van kunnen profiteren.”

Volgens Niels van Doorn, voormalig dga van indulease, is het samengaan een goede gelegenheid om verder te kunnen groeien. “Zo’n samenwerking ga je weloverwogen aan”, aldus Van Doorn, die commercieel directeur wordt binnen het nieuwgevormde bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Leasebedrijven Boxsons en Indulease fuseren | Automotive Online

Leasebedrijven Boxsons en Indulease fuseren

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Ton Pennings (l), operationeel directeur van Boxsons en Niels van Doorn (r), dga van Indulease gaan samen verder. (Foto: Indulease)

Leasebedrijf Boxsons heeft Indulease overgenomen. Zo melden beide bedrijven.

Door het samengaan ontstaat een leasebedrijf met een wagenpark van ruim 900 auto’s; 650 vanuit Boxsons en 275 vanuit Indulease. Door de overname verdwijnt de naam Indulease, de nieuwe combinatie gaat verder onder de benaming Boxsons. De twee medewerkers van Indulease gaan mee in de overname en verhuizen naar de vestiging van Boxsons in Sint-Oedenrode.

Beide bedrijven denken met het samengaan hun slagkracht en marktpositie te kunnen vergroten, zo melden ze in een persbericht. 

Inkoopvoordelen 

Boxsons profileert zich als een onafhankelijk, niet merkgebonden leasemaatschappij met personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, shortlease en autoverhuur en richt zich voornamelijk op de mkb-markt. “De samenwerking met Indulease biedt enorme potentie”, aldus Ton Pennings, operationeel directeur Boxsons. “Niet alleen kunnen wij met de komst van Indulease ons dienstenpakket verder uitbreiden, dit betekent ook extra inkoopvoordelen waar onze klanten weer van kunnen profiteren.”

Volgens Niels van Doorn, voormalig dga van indulease, is het samengaan een goede gelegenheid om verder te kunnen groeien. “Zo’n samenwerking ga je weloverwogen aan”, aldus Van Doorn, die commercieel directeur wordt binnen het nieuwgevormde bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.