Hertz lijdt kwartaalverlies van 719 miljoen euro

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
hertz

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Henk van den Helder

    Het aantal te verkopen voertuigen vertoont een ‘typo’ omdat de totale vloot uit ca 750.000 voertuigen bestaat. Het aantal te verkopen eenheden is ca 182.000. En, Hertz is dus niet failliet! Hertz opereert in de US en Canada onder bescherming. De rest van de wereld valt onder Hertz International en valt buiten deze bescherming. Het is wereldwijd business as usual. Hecht er waarde aan dit nogmaals Extra te benadrukken !!

Hertz lijdt kwartaalverlies van 719 miljoen euro | Automotive Online

Hertz lijdt kwartaalverlies van 719 miljoen euro

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
hertz

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Henk van den Helder

    Het aantal te verkopen voertuigen vertoont een ‘typo’ omdat de totale vloot uit ca 750.000 voertuigen bestaat. Het aantal te verkopen eenheden is ca 182.000. En, Hertz is dus niet failliet! Hertz opereert in de US en Canada onder bescherming. De rest van de wereld valt onder Hertz International en valt buiten deze bescherming. Het is wereldwijd business as usual. Hecht er waarde aan dit nogmaals Extra te benadrukken !!