Mijndomein neemt meerderheidsbelang in Mywheels

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Mijndomein heeft een meerderheidsbelang genomen in deelautobedrijf Mywheels. (Foto: Mywheels)

Internetplatform Mijndomein heeft een meerderheidsbelang genomen in deelautoaanbieder Mywheels. Hoeveel het bedrijf, dat met leasedochter Mijndomeinauto op de 45ste plek in de Leasemaatschappij top 60 staat, investeert, wordt niet bekend gemaakt.

De deelauto’s van Mywheels werden al bij Mijndomeinauto geleaset, vertelt algemeen directeur Karina Tiekstra van Mywheels aan Automotive. De investering is volgens haar een logische volgende stap. Mijndomein startte in december 2019 met autodelen via Mijndomeinmove. De deelauto’s van Mijndomeinmove worden nu ook beschikbaar gemaakt via Mywheels, en de app Mijndomeinmove verdwijnt. Mywheels heeft meer dan 450 deelauto’s in beheer, waarvan circa 80 deelauto’s afkomstig zijn van Mijndomeinmove.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Mijndomein neemt meerderheidsbelang in Mywheels | Automotive Online

Mijndomein neemt meerderheidsbelang in Mywheels

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Mijndomein heeft een meerderheidsbelang genomen in deelautobedrijf Mywheels. (Foto: Mywheels)

Internetplatform Mijndomein heeft een meerderheidsbelang genomen in deelautoaanbieder Mywheels. Hoeveel het bedrijf, dat met leasedochter Mijndomeinauto op de 45ste plek in de Leasemaatschappij top 60 staat, investeert, wordt niet bekend gemaakt.

De deelauto’s van Mywheels werden al bij Mijndomeinauto geleaset, vertelt algemeen directeur Karina Tiekstra van Mywheels aan Automotive. De investering is volgens haar een logische volgende stap. Mijndomein startte in december 2019 met autodelen via Mijndomeinmove. De deelauto’s van Mijndomeinmove worden nu ook beschikbaar gemaakt via Mywheels, en de app Mijndomeinmove verdwijnt. Mywheels heeft meer dan 450 deelauto’s in beheer, waarvan circa 80 deelauto’s afkomstig zijn van Mijndomeinmove.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.