Alphabet en Friesland Lease winnaars in verkiezing Beste Leasemaatschappij

Floor Vink Floor Vink
Alle winnaars op het podium tijdens het VZR-Lease Event. (Foto: VZR)

De awards van de verkiezing Beste Leasemaatschappij 2020 werden gisteravond uitgereikt tijdens een leasebijeenkomst van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Het gemiddelde rapportcijfer dit jaar kwam uit op een 7,9 dat is iets lager dan het laatste rapportcijfer uit 2017. Ook de gemiddelde NPS score van 22 was 9 punten lager dan die van twee jaar geleden. Alphabet – dat in een andere verkiezing ook al op de eerste plaats eindigde – scoorde een 8,4 als rapportcijfer, Friesland Lease een 8,2.Lees hier het interview met Jan Baljeu, directeur Friesland Lease: ‘Met weerstand kweek je spierballen.’

Onderzoek jaar overgeslagen

Het laatste onderzoek naar de Tevredenheid Onder Leasemaatschappijen (TOL) dateert alweer uit 2017. Volgens de VZR is op verzoek van een aantal leasemaatschappijen het TOL-onderzoek een jaar overgeslagen in verband met de AVG en het kunnen bevragen van alle berijders.

In het jaarlijks onderzoek van de VZR en Tevreden.nl hebben ruim negenduizend respondenten hun leasemaatschappij beoordeeld. In de categorie groot eindigde ALD Automotive op de tweede plaats en Arval claimt de derde. Bij de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen krijgt Wagenplan de tweede prijs en Wittebrug Lease de derde.

Ook zijn er awards uitgedeeld in de categorieën tevredenheid wagenparkbeheerders en tevredenheid private leaserijders. Ook hier winnen respectievelijk Friesland Lease en Alphabet Nederland de eerste prijs. 

Lees meer op Fleet&Mobility.

Alphabet en Friesland Lease winnaars in verkiezing Beste Leasemaatschappij | Automotive Online

Alphabet en Friesland Lease winnaars in verkiezing Beste Leasemaatschappij

Floor Vink Floor Vink
Alle winnaars op het podium tijdens het VZR-Lease Event. (Foto: VZR)

De awards van de verkiezing Beste Leasemaatschappij 2020 werden gisteravond uitgereikt tijdens een leasebijeenkomst van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). Het gemiddelde rapportcijfer dit jaar kwam uit op een 7,9 dat is iets lager dan het laatste rapportcijfer uit 2017. Ook de gemiddelde NPS score van 22 was 9 punten lager dan die van twee jaar geleden. Alphabet – dat in een andere verkiezing ook al op de eerste plaats eindigde – scoorde een 8,4 als rapportcijfer, Friesland Lease een 8,2.Lees hier het interview met Jan Baljeu, directeur Friesland Lease: ‘Met weerstand kweek je spierballen.’

Onderzoek jaar overgeslagen

Het laatste onderzoek naar de Tevredenheid Onder Leasemaatschappijen (TOL) dateert alweer uit 2017. Volgens de VZR is op verzoek van een aantal leasemaatschappijen het TOL-onderzoek een jaar overgeslagen in verband met de AVG en het kunnen bevragen van alle berijders.

In het jaarlijks onderzoek van de VZR en Tevreden.nl hebben ruim negenduizend respondenten hun leasemaatschappij beoordeeld. In de categorie groot eindigde ALD Automotive op de tweede plaats en Arval claimt de derde. Bij de categorie middelgrote en kleine leasemaatschappijen krijgt Wagenplan de tweede prijs en Wittebrug Lease de derde.

Ook zijn er awards uitgedeeld in de categorieën tevredenheid wagenparkbeheerders en tevredenheid private leaserijders. Ook hier winnen respectievelijk Friesland Lease en Alphabet Nederland de eerste prijs. 

Lees meer op Fleet&Mobility.