VWPFS en Emil Frey kopen Auto Flevo

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Het bedrijf is gevestigd in Harderwijk. (Foto: Auto Flevo)

Volkswagen Pon Financial Sevices (VWPFS) neemt leasemaatschappij 2Lease over van dealerholding Flevo. De dealertak van Flevo gaat naar Emil Frey-dochter Pouw. Dat melden de bedrijven aan Automotive. Eerder namen beide bedrijven in een soortgelijke constructie Autohaas Groep over. Alle medewerkers gaan mee naar de nieuwe eigenaren.

Auto Flevo heeft twee dealervestigingen in Harderwijk en voerde VW en Audi. Pouw heeft na de overname 12 dealervestigingen en vertegenwoordigt naast VW en Audi ook Skoda en Seat.

2Lease is een universele leasemaatschappij met 450 contracten. VWPFS is de derde grootste leasemaatschappij van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

VWPFS en Emil Frey kopen Auto Flevo | Automotive Online

VWPFS en Emil Frey kopen Auto Flevo

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Het bedrijf is gevestigd in Harderwijk. (Foto: Auto Flevo)

Volkswagen Pon Financial Sevices (VWPFS) neemt leasemaatschappij 2Lease over van dealerholding Flevo. De dealertak van Flevo gaat naar Emil Frey-dochter Pouw. Dat melden de bedrijven aan Automotive. Eerder namen beide bedrijven in een soortgelijke constructie Autohaas Groep over. Alle medewerkers gaan mee naar de nieuwe eigenaren.

Auto Flevo heeft twee dealervestigingen in Harderwijk en voerde VW en Audi. Pouw heeft na de overname 12 dealervestigingen en vertegenwoordigt naast VW en Audi ook Skoda en Seat.

2Lease is een universele leasemaatschappij met 450 contracten. VWPFS is de derde grootste leasemaatschappij van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.