Nieuwe mobiliteitsprovider Moobility van start

Steven Don Steven Don
Nieuwe mobiliteitsprovider Moobility van start

Moobility is feitelijk een intermediair voor de leasemaatschappijen, financieringsmaatschappijen, shortlease specialisten en autoverhuurders waarmee het samenwerkt. Ook voor private lease en wagenparkbeheer wordt samengewerkt met bestaande partijen. Welke partijen dat precies zijn, wordt niet bekend gemaakt.

Oprichters zijn Marc Oudshoorn en Richard Blaauw, beiden afkomstig van leasemaatschappij Multilease. Afgelopen maandag is de website live gegaan, waarop ook aanbiedingen van lease- en bestelauto’s. Het bedrijf zegt daarbij op zoek te gaan naar inkoopvoordelen. Het aanbod van ‘Moobility Specials’ bestaat uit elektrische stadsvoertuigen, koelwagens, personenbussen en rolstoelbussen. Deze voertuigen kunnen middels een huurcontract, of als tijdelijke oplossing met een minimale huurperiode van 1 week worden ingezet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Nieuwe mobiliteitsprovider Moobility van start | Automotive Online

Nieuwe mobiliteitsprovider Moobility van start

Steven Don Steven Don
Nieuwe mobiliteitsprovider Moobility van start

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.