Boxsons neemt Van der Heijden Autolease over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Dat bevestigt Boxsons Autolease aan Automotive. Beide bedrijven zijn gevestigd in Noord-Oost Brabant (resp Sint Oedenrode en Uden). De overname gaat met terugwerkende kracht op 1 juli in. Bestel hier de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Boxsons Autolease richt zich onder andere op de kleinzakelijke markt, vertelt directeur Ton Pennings. “Wij hebben onze wortels in het mkb en hebben vooral kleinere bedrijven als klant. Juist als regionale speler is het van belang dat je de klant kent en dat je als leasemaatschappij  persoonlijk en direct contact hebt. Daarom zijn we ook blij dat we medewerkers van Van der Heijden, die hun klanten goed kennen, hebben kunnen overnemen.”

Door de overname stijgt Boxsons Autolease naar de 47ste plaats in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds kort (op eigen initiatief) een Tesla en is daar erg tevreden (goedkoop en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Boxsons neemt Van der Heijden Autolease over | Automotive Online

Boxsons neemt Van der Heijden Autolease over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Dat bevestigt Boxsons Autolease aan Automotive. Beide bedrijven zijn gevestigd in Noord-Oost Brabant (resp Sint Oedenrode en Uden). De overname gaat met terugwerkende kracht op 1 juli in. Bestel hier de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Boxsons Autolease richt zich onder andere op de kleinzakelijke markt, vertelt directeur Ton Pennings. “Wij hebben onze wortels in het mkb en hebben vooral kleinere bedrijven als klant. Juist als regionale speler is het van belang dat je de klant kent en dat je als leasemaatschappij  persoonlijk en direct contact hebt. Daarom zijn we ook blij dat we medewerkers van Van der Heijden, die hun klanten goed kennen, hebben kunnen overnemen.”

Door de overname stijgt Boxsons Autolease naar de 47ste plaats in de Automotive Leasemaatschappij Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.