MSN (Paul Harms) neemt M-Lease over

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Dat meldt MSN vandaag.

M-Lease is nu nog gevestigd in Emmen, maar verhuist 1 november naar het pand van MSN in Eelde, bij Groningen Airport. Alle acht medewerkers gaan mee naar MSN, maar de oprichters, Maurice Weis en Ferry Piest, verlaten de leasemaatschappij.

Algemeen directeur Paul Harms (tweede van links op de foto) nam in 2014 een meerderheidsbelang in MSN, maar sinds eind 2015 is hij 100 procent aandeelhouder van het bedrijf. “Dankzij de overname maken we weer een volgende stap in de verdere ontwikkeling en groei van onze organisatie. Door het toevoegen van M-Lease krijgen we een sterkere positie binnen het mkb”, aldus Harms.

MSN stond nog niet in de Leasemaatschappij Top 24, maar komt met deze overname binnen op de 22ste plek.

MSN (Paul Harms) neemt M-Lease over | Automotive Online

MSN (Paul Harms) neemt M-Lease over

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Dat meldt MSN vandaag.

M-Lease is nu nog gevestigd in Emmen, maar verhuist 1 november naar het pand van MSN in Eelde, bij Groningen Airport. Alle acht medewerkers gaan mee naar MSN, maar de oprichters, Maurice Weis en Ferry Piest, verlaten de leasemaatschappij.

Algemeen directeur Paul Harms (tweede van links op de foto) nam in 2014 een meerderheidsbelang in MSN, maar sinds eind 2015 is hij 100 procent aandeelhouder van het bedrijf. “Dankzij de overname maken we weer een volgende stap in de verdere ontwikkeling en groei van onze organisatie. Door het toevoegen van M-Lease krijgen we een sterkere positie binnen het mkb”, aldus Harms.

MSN stond nog niet in de Leasemaatschappij Top 24, maar komt met deze overname binnen op de 22ste plek.