Bijtelling zeer zuinige auto blijft toch nul procent

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • JT

    Als die 80% van de automobilisten zo’n auto kopen, komt er geen wegenbelasting en bijtelling meer binnen, wie gaat dat dan betalen?

  • Pijl

    Oh, dan worden de reeksen accijnzen gewoon verhoogd. Dat is altijd al gedaan en naar dit makkelijke middel zal altijd worden gegrepen. Financieel Den Haag zal dan wellicht ook een manier vinden om accu’s te gaan belasten.