Daimler stuurt managers de laan uit

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Daimler stuurt managers de laan uit
The future Chairman of the Board of Management of Daimler AG, Ola Källenius, who is currently still responsible for Group Research & Mercedes-Benz Cars Development as a member of the Board of Management at Daimler AG, presented the targets of a holistic, sustainable corporate strategy for the car division under the heading “Ambition2039”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Daimler gaat miljarden bezuinigen

  […] Lees ook: Daimler stuurt managers de laan uit […]

 • Automobielmanagement.nl > Duizenden banen weg bij Daimler

  […] Lees ook: Daimler stuurt managers de laan uit […]

Daimler stuurt managers de laan uit | Automotive Online

Daimler stuurt managers de laan uit

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Daimler stuurt managers de laan uit
The future Chairman of the Board of Management of Daimler AG, Ola Källenius, who is currently still responsible for Group Research & Mercedes-Benz Cars Development as a member of the Board of Management at Daimler AG, presented the targets of a holistic, sustainable corporate strategy for the car division under the heading “Ambition2039”

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Automobielmanagement.nl > Daimler gaat miljarden bezuinigen

  […] Lees ook: Daimler stuurt managers de laan uit […]

 • Automobielmanagement.nl > Duizenden banen weg bij Daimler

  […] Lees ook: Daimler stuurt managers de laan uit […]