Autoleningen tikkende tijdbom in de VS

Steven Don Steven Don
Autoleningen tikkende tijdbom in de VS

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Simon

    De 1,17 triljard lijkt mij niet helemaal juist. Dat zijn namelijk een 1 met 21 nullen. Met een geschat aantal auto’s van 400 miljoen auto’s die er Amerika rondrijden zou er op elke auto een financiering zitten van 2.925.000.000.000. Oftewel bijna 3 biljoen.