‘Fiat plant zeven modellen Alfa Romeo voor 2018′

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Bart

    Niets meer en niets minder dan speculaties, vermoedens, roddel en achterklap! Wacht nu gewoon tot begin mei, beste redactie . Pas dan zal Marchionne zelf de plannen presenteren. Automotive news heeft dit bericht overigens klakkeloos overgenomen van Autobild!

  • ben

    Helemaal juist Bart. Eerste betrouwbare signalen komen nog altijd ! uit Italie( Lingotto). Trouwens het is nog helemaal niet zeker of de ‘spider’, uit de samenwerking met Mazda, definitief een Alfa wordt. Enige nuance mbt. “slechte reputatie op het gebied van kwaliteit” is op zijn plaats. Slaat echt nergens op.