Toyota legt verkoop Lexus GX460 tijdelijk stil

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • jsk

    Heeft iemand al het filmpje gezien waarin de auto “getest” word? Dit is de amerikaanse manier om je concurrenten te breken. 140 km/u rechtuit en dan in een keer het stuur om met zo’n log apparaat. Lukt niet met een amerikaan want die heeft standaard een stuuruitslag zonder dat er wat gebeurd van anderhalve omwenteling. Rare Yankees.

Toyota legt verkoop Lexus GX460 tijdelijk stil | Automotive Online

Toyota legt verkoop Lexus GX460 tijdelijk stil

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • jsk

    Heeft iemand al het filmpje gezien waarin de auto “getest” word? Dit is de amerikaanse manier om je concurrenten te breken. 140 km/u rechtuit en dan in een keer het stuur om met zo’n log apparaat. Lukt niet met een amerikaan want die heeft standaard een stuuruitslag zonder dat er wat gebeurd van anderhalve omwenteling. Rare Yankees.