Hummer zelfs voor China te onzuinig

Redactie Redactie
• Laatste update:

Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery maakte eerder dit jaar bekend een akkoord te hebben met het noodlijdende General Motors over de koop van het benzineslurpende automerk. Daarmee zou een bedrag gemoeid zijn van ongeveer 70 miljoen euro. Er is op dit moment nog geen definitieve overeenkomst gesloten tussen Tengzhong en GM, omdat overzeese aankopen van Chinese bedrijven altijd moeten worden goedgekeurd door NDRC. Volgens de Wall Street Journal vinden er op dit moment gesprekken plaats tussen Tengzhong en de NDRC om de deal alsnog rond te krijgen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.