Tokyo Motor Show gehalveerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Automotive News laten de Amerikaanse autoconcerns General Motors, Ford Motor en Chrysler, en de Duitse automerken Volkswagen, BMW en Mercedes-Benz verstek gaan. De Japanse autobouwers Toyota, Nissan, Honda, Subaru, Mazda, Mitsubishi, Suzuki en Daihatsu alsmede Porsche, Ferrari, Lotus en Maserati en Hyundai zijn wel present.

“Bedrijven reageren op de huidige economische omstandigheden,” aldus Satoshi Aoki, voorzitter van JAMA de brancheorganisatie van Japanse  autobouwers. Ook is de show met vier dagen ingekort en de exporuimte met de helft verkleind tot ruim 22 duizend vierkante meter. De salon loopt van 23 oktober tot 4 november.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Tokyo Motor Show gehalveerd | Automotive Online

Tokyo Motor Show gehalveerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Automotive News laten de Amerikaanse autoconcerns General Motors, Ford Motor en Chrysler, en de Duitse automerken Volkswagen, BMW en Mercedes-Benz verstek gaan. De Japanse autobouwers Toyota, Nissan, Honda, Subaru, Mazda, Mitsubishi, Suzuki en Daihatsu alsmede Porsche, Ferrari, Lotus en Maserati en Hyundai zijn wel present.

“Bedrijven reageren op de huidige economische omstandigheden,” aldus Satoshi Aoki, voorzitter van JAMA de brancheorganisatie van Japanse  autobouwers. Ook is de show met vier dagen ingekort en de exporuimte met de helft verkleind tot ruim 22 duizend vierkante meter. De salon loopt van 23 oktober tot 4 november.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.