‘Detroit 3’ afwezig op Tokyo Motor Show

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het doorgaan van de Japanse beurs staat op losse schroeven aangezien er waarschijnlijk nog meer merken af gaan zeggen. De organisatie van de show neemt begin volgende week een beslissing of ze het evenement door laten gaan. De beurs, met als thema ‘fun driving for us, eco driving for earth’, staat gepland voor 23 oktober tot 8 november dit jaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

‘Detroit 3’ afwezig op Tokyo Motor Show | Automotive Online

‘Detroit 3’ afwezig op Tokyo Motor Show

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het doorgaan van de Japanse beurs staat op losse schroeven aangezien er waarschijnlijk nog meer merken af gaan zeggen. De organisatie van de show neemt begin volgende week een beslissing of ze het evenement door laten gaan. De beurs, met als thema ‘fun driving for us, eco driving for earth’, staat gepland voor 23 oktober tot 8 november dit jaar.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.