Eerste Bedrijvenmarkt VASS 17 mei 2022

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: VASS Verenigde Autobedrijven Samen Sterk

Binnen VASS zetten we in op binding, voordeel en de belangen van de ondernemers. Deze brengen we die dag samen. De leveranciers hebben ieder een eigen stand zodat je hun voordelen kunt zien maar belangrijker nog, de gezichten erachter. Met wie doe je zaken en waar liggen kansen om nog optimaler te kunnen ondernemen.

Die dag is er een eetplein met foodtrucks en een gezellige bar waar je bij kunt praten, ervaringen kunt delen en echt kennis kunt maken met elkaar. De opening zal gedaan worden door Tim Coronel, er zijn Dakar Trucks aanwezig en Centraal Beheer heeft een leuke auto staan. Het is gratis toegankelijk voor VASS leden.

Toen Mirjam van der Rijt in 2020 van start ging met Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS) had ze nooit gedacht dat ze in twee jaar tijd meer dan 500 onafhankelijke autobedrijven aan zou sluiten en een eigen beurs zou organiseren.

“Er is duidelijk behoefte om bij een onafhankelijk platform aan te sluiten zodat je niet alleen staat in de branche. Zeker in deze tijden waarin de grote partijen steeds groter worden en de positie van de onafhankelijke bedrijven steeds lastiger wordt is het belangrijk om te bundelen en met elkaar in gesprek te zijn. Iedereen zit in zijn eigen veilige cocon maar wij hebben het voor elkaar gekregen dat zowel leden als leveranciers veel kennis met elkaar delen en een helpende hand bieden bij zaken waar ze zelf niet uitkomen. Het samen zaken kunnen doorbreken en dezelfde issues delen schept een band.” Aldus van der Rijt.

VASS is laagdrempelig en kijkt altijd naar de ondernemers kant. De VASS app is de spil van het platform wat een uitkomst was tijdens corona. Maar nu gaan de VASS ondernemers elkaar ook steeds meer fysiek ontmoeten. Zo zijn de eerste kennissessies geweest over goed adverteren, hoe meet je je advertenties, TPMS sensoren, non- conformiteit, pass-thru en additieven. De opkomst tijdens deze avonden is groot omdat belicht wordt wat je er morgen in je bedrijf mee kunt. Praktisch, veel informatie en ervaringen worden gedeeld en het is op locatie van een VASS lid zodat je ook een kijkje in elkaars keuken kunt nemen.

We hebben nog een paar kaarten voor die dag beschikbaar dus mocht je interesse hebben om in te stappen bij VASS? Als je instapt in de maand april of mei kun je direct meegenieten van deze dag en zie je met wie we samen VASS zijn.

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe krachtig het is om aan te sluiten en het levert je simpelweg meer op dan het je kost, dus geen reden om niet in te stappen. In deze tijd is ondernemen niet makkelijk en helpt het als je weet dat er zaken voor je opgepakt worden en je tijdig informatie krijgt over hoe je dingen geregeld moet hebben. Je hebt nu eenmaal een verantwoordelijkheid, naar jezelf, je personeel en je klanten. Wij zorgen voor optimale kansen dus maak daar gebruik van.“

Voor meer informatie of om je in te schrijven ga naar vassnederland.nl.

Eerste Bedrijvenmarkt VASS 17 mei 2022 | Automotive Online

Eerste Bedrijvenmarkt VASS 17 mei 2022

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: VASS Verenigde Autobedrijven Samen Sterk

Binnen VASS zetten we in op binding, voordeel en de belangen van de ondernemers. Deze brengen we die dag samen. De leveranciers hebben ieder een eigen stand zodat je hun voordelen kunt zien maar belangrijker nog, de gezichten erachter. Met wie doe je zaken en waar liggen kansen om nog optimaler te kunnen ondernemen.

Die dag is er een eetplein met foodtrucks en een gezellige bar waar je bij kunt praten, ervaringen kunt delen en echt kennis kunt maken met elkaar. De opening zal gedaan worden door Tim Coronel, er zijn Dakar Trucks aanwezig en Centraal Beheer heeft een leuke auto staan. Het is gratis toegankelijk voor VASS leden.

Toen Mirjam van der Rijt in 2020 van start ging met Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS) had ze nooit gedacht dat ze in twee jaar tijd meer dan 500 onafhankelijke autobedrijven aan zou sluiten en een eigen beurs zou organiseren.

“Er is duidelijk behoefte om bij een onafhankelijk platform aan te sluiten zodat je niet alleen staat in de branche. Zeker in deze tijden waarin de grote partijen steeds groter worden en de positie van de onafhankelijke bedrijven steeds lastiger wordt is het belangrijk om te bundelen en met elkaar in gesprek te zijn. Iedereen zit in zijn eigen veilige cocon maar wij hebben het voor elkaar gekregen dat zowel leden als leveranciers veel kennis met elkaar delen en een helpende hand bieden bij zaken waar ze zelf niet uitkomen. Het samen zaken kunnen doorbreken en dezelfde issues delen schept een band.” Aldus van der Rijt.

VASS is laagdrempelig en kijkt altijd naar de ondernemers kant. De VASS app is de spil van het platform wat een uitkomst was tijdens corona. Maar nu gaan de VASS ondernemers elkaar ook steeds meer fysiek ontmoeten. Zo zijn de eerste kennissessies geweest over goed adverteren, hoe meet je je advertenties, TPMS sensoren, non- conformiteit, pass-thru en additieven. De opkomst tijdens deze avonden is groot omdat belicht wordt wat je er morgen in je bedrijf mee kunt. Praktisch, veel informatie en ervaringen worden gedeeld en het is op locatie van een VASS lid zodat je ook een kijkje in elkaars keuken kunt nemen.

We hebben nog een paar kaarten voor die dag beschikbaar dus mocht je interesse hebben om in te stappen bij VASS? Als je instapt in de maand april of mei kun je direct meegenieten van deze dag en zie je met wie we samen VASS zijn.

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe krachtig het is om aan te sluiten en het levert je simpelweg meer op dan het je kost, dus geen reden om niet in te stappen. In deze tijd is ondernemen niet makkelijk en helpt het als je weet dat er zaken voor je opgepakt worden en je tijdig informatie krijgt over hoe je dingen geregeld moet hebben. Je hebt nu eenmaal een verantwoordelijkheid, naar jezelf, je personeel en je klanten. Wij zorgen voor optimale kansen dus maak daar gebruik van.“

Voor meer informatie of om je in te schrijven ga naar vassnederland.nl.