DCDW Podcast 240: Leadopvolging en digital retailing met David Kain

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: DCDW

In deze educatieve sessie van het #DCDW event in Almere neemt de Amerikaan David Kain (expert in online automotive USA) je mee in een 1,5 uur durende sessie. Deze sessie gaat onder andere over de online automotive, leadopvolging, digital retailing en best practices voor dealers na COVID-19! Een echte aanrader voor mensen die werkzaam zijn in de (online) automotive. 

https://www.dcdw.nl/podcast/bonuspodcast-david-kain-presentatie-over-o-a-leadopvolging-en-digital-retailing-tijdens-het-dcdw-event-in-almere/

DCDW Podcast 240: Leadopvolging en digital retailing met David Kain | Automotive Online

DCDW Podcast 240: Leadopvolging en digital retailing met David Kain

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: DCDW

In deze educatieve sessie van het #DCDW event in Almere neemt de Amerikaan David Kain (expert in online automotive USA) je mee in een 1,5 uur durende sessie. Deze sessie gaat onder andere over de online automotive, leadopvolging, digital retailing en best practices voor dealers na COVID-19! Een echte aanrader voor mensen die werkzaam zijn in de (online) automotive. 

https://www.dcdw.nl/podcast/bonuspodcast-david-kain-presentatie-over-o-a-leadopvolging-en-digital-retailing-tijdens-het-dcdw-event-in-almere/