Verkoop je voorraad via het Autoveiling Handelsplatform

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Autoveiling Handelsplatform

Het B2B Handelsplatform is uitsluitend voor RDW erkende autobedrijven. Alle autobedrijven zijn al jarenlang klant en gewend ‘online’ zaken te doen. Hun bod staat! Anders dan op een veiling gebruikelijk, aldus Meijering, is dat er geen actief biedproces is. Dat trekt ook andere kopers.

Nadat de verkoper de auto’s heeft aangemeld via autoveiling.nl/handelsplatform worden deze eerst professioneel geïnspecteerd en geven de veilingmeesters van AutoVeiling.nl vervolgens een advies vraagprijs. Uiteraard bepaalt de autoverkoper zelf de handelsprijs.

Professionele inspectie

De auto-inspecteur van AutoInspectie.nl komt nadat er minimaal 3 auto’s zijn aangemeld op jouw locatie inspecteren. Doordat een professionele auto-inspecteur van AutoInspectie.nl de auto inspecteert kan AutoVeiling.nl de koper ‘Beschrijvingsgarantie’ bieden. Met andere woorden: geen gezeur garantie. En een auto met een rapport van hoge kwaliteit maakt kopers enthousiast.

Het gemak

Na de aanmelding wordt je volledig ontzorgd, dus je hoeft niet bang te zijn dat het je extra werk oplevert. Tevens belemmert het niet jouw eigen verkoop en wordt de auto pas opgehaald als deze verkocht is. Het volledige proces wordt uit handen genomen. Voor de uitgebreide video met tekst en uitleg hoe jij jouw voorraad kunt verkopen via het Autoveiling Handelsplatform – klik hier.

Ben jij een slimme autoverkoper?

Slimme autoverkopers verkopen hun voorraad via het Autoveiling Handelsplatform. Ga snel naar www.autoveiling.nl/handelsplatform en meld minimaal 3 auto’s uit jouw voorraad aan!

Uniek Erkend Register Veilinghuis

De werkwijze van AutoVeiling.nl is sinds de start in 2002 volledig transparant en voldoet anno 2020 volledig aan de richtlijnen van het RIVM. In de huidige ‘anderhalvemetereconomie’ wordt het Protocol Verantwoord Taxeren, Makelen en Veilen van de Federatie TMV gehanteerd en wordt er uitsluitend online en dus veilig zaken gedaan. De voorwaarden zijn helder en de koperskosten zijn geen drempel. Volgens het veilinghuis doe je zaken in een omgeving met een in de praktijk bewezen systematiek waar iedereen dezelfde taal spreekt.

Verkoop je voorraad via het Autoveiling Handelsplatform | Automotive Online

Verkoop je voorraad via het Autoveiling Handelsplatform

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Autoveiling Handelsplatform

Het B2B Handelsplatform is uitsluitend voor RDW erkende autobedrijven. Alle autobedrijven zijn al jarenlang klant en gewend ‘online’ zaken te doen. Hun bod staat! Anders dan op een veiling gebruikelijk, aldus Meijering, is dat er geen actief biedproces is. Dat trekt ook andere kopers.

Nadat de verkoper de auto’s heeft aangemeld via autoveiling.nl/handelsplatform worden deze eerst professioneel geïnspecteerd en geven de veilingmeesters van AutoVeiling.nl vervolgens een advies vraagprijs. Uiteraard bepaalt de autoverkoper zelf de handelsprijs.

Professionele inspectie

De auto-inspecteur van AutoInspectie.nl komt nadat er minimaal 3 auto’s zijn aangemeld op jouw locatie inspecteren. Doordat een professionele auto-inspecteur van AutoInspectie.nl de auto inspecteert kan AutoVeiling.nl de koper ‘Beschrijvingsgarantie’ bieden. Met andere woorden: geen gezeur garantie. En een auto met een rapport van hoge kwaliteit maakt kopers enthousiast.

Het gemak

Na de aanmelding wordt je volledig ontzorgd, dus je hoeft niet bang te zijn dat het je extra werk oplevert. Tevens belemmert het niet jouw eigen verkoop en wordt de auto pas opgehaald als deze verkocht is. Het volledige proces wordt uit handen genomen. Voor de uitgebreide video met tekst en uitleg hoe jij jouw voorraad kunt verkopen via het Autoveiling Handelsplatform – klik hier.

Ben jij een slimme autoverkoper?

Slimme autoverkopers verkopen hun voorraad via het Autoveiling Handelsplatform. Ga snel naar www.autoveiling.nl/handelsplatform en meld minimaal 3 auto’s uit jouw voorraad aan!

Uniek Erkend Register Veilinghuis

De werkwijze van AutoVeiling.nl is sinds de start in 2002 volledig transparant en voldoet anno 2020 volledig aan de richtlijnen van het RIVM. In de huidige ‘anderhalvemetereconomie’ wordt het Protocol Verantwoord Taxeren, Makelen en Veilen van de Federatie TMV gehanteerd en wordt er uitsluitend online en dus veilig zaken gedaan. De voorwaarden zijn helder en de koperskosten zijn geen drempel. Volgens het veilinghuis doe je zaken in een omgeving met een in de praktijk bewezen systematiek waar iedereen dezelfde taal spreekt.