Op niveau | Zelf controle over je voorraad kleinmateriaal

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zelf controle over de voorraad betekent dat je zelf bepaalt wat je bestelt en wanneer. Er komt geen vertegenwoordiger langs die de kast voor jou bijvult en achteraf een factuur stuurt. Het voordeel hiervan is dat je niet meer bestelt dan je nodig hebt en daardoor geen onnodige kosten maakt. Daarnaast is de startvoorraad flexibel en zijn er geen contractuele verplichtingen. Dankzij de Universal Parts app is nabestellen snel en eenvoudig, zodat er meer tijd over is voor klussen. Ieder artikel in de kast is voorzien van een barcode. Met de app scan je de barcode, selecteer je het gewenste aantal en plaats je de bestelling in het winkelmandje. 

De bestelling wordt doorgestuurd naar het bestelportaal van je vertrouwde grossier.  Het Universal Parts concept opbergsysteem is verkrijgbaar als basis- (breedte van 60 cm) en uitgebreid- (breedte van 120 cm) model. De kasten zijn van robuust staal en verkrijgbaar in twee varianten: de BASIC variant met een standaard vulling of de MAX variant die meer eenheden van de producten bevat. Het opbergsysteem is aan te vullen met meerdere modules voor zowel in de kast als ernaast, zoals assortimentskoffers, wisserrekken en lampenkasten. 

Breed scala

Universal Parts staat voor niet autogebonden onderdelen. Het assortiment bestaat uit een breed scala producten en merken en is uitgebreid met een volledig nieuw assortiment Tirex elektrische delen en Moby bevestigingsmaterialen. Daarnaast bevat het Universal Parts assortiment nog vele andere merken zoals; Neglin lampen, Berkleba tape, Romax universele uitlaatdelen, Gates brandstofslangen en nog veel meer. Alle producten zijn te vinden in het bestelportaal van je grossier of in de papieren catalogus, ook verkrijgbaar via de grossier. 

Deze rubriek wordt mogelijk gemaakt door Automotive Academy

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Op niveau | Zelf controle over je voorraad kleinmateriaal | Automotive Online

Op niveau | Zelf controle over je voorraad kleinmateriaal

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zelf controle over de voorraad betekent dat je zelf bepaalt wat je bestelt en wanneer. Er komt geen vertegenwoordiger langs die de kast voor jou bijvult en achteraf een factuur stuurt. Het voordeel hiervan is dat je niet meer bestelt dan je nodig hebt en daardoor geen onnodige kosten maakt. Daarnaast is de startvoorraad flexibel en zijn er geen contractuele verplichtingen. Dankzij de Universal Parts app is nabestellen snel en eenvoudig, zodat er meer tijd over is voor klussen. Ieder artikel in de kast is voorzien van een barcode. Met de app scan je de barcode, selecteer je het gewenste aantal en plaats je de bestelling in het winkelmandje. 

De bestelling wordt doorgestuurd naar het bestelportaal van je vertrouwde grossier.  Het Universal Parts concept opbergsysteem is verkrijgbaar als basis- (breedte van 60 cm) en uitgebreid- (breedte van 120 cm) model. De kasten zijn van robuust staal en verkrijgbaar in twee varianten: de BASIC variant met een standaard vulling of de MAX variant die meer eenheden van de producten bevat. Het opbergsysteem is aan te vullen met meerdere modules voor zowel in de kast als ernaast, zoals assortimentskoffers, wisserrekken en lampenkasten. 

Breed scala

Universal Parts staat voor niet autogebonden onderdelen. Het assortiment bestaat uit een breed scala producten en merken en is uitgebreid met een volledig nieuw assortiment Tirex elektrische delen en Moby bevestigingsmaterialen. Daarnaast bevat het Universal Parts assortiment nog vele andere merken zoals; Neglin lampen, Berkleba tape, Romax universele uitlaatdelen, Gates brandstofslangen en nog veel meer. Alle producten zijn te vinden in het bestelportaal van je grossier of in de papieren catalogus, ook verkrijgbaar via de grossier. 

Deze rubriek wordt mogelijk gemaakt door Automotive Academy

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.