Op niveau | 3 redenen om door te leren

Redactie Redactie
• Laatste update:
 1. Dat felbegeerde papiertje
  In de tijd dat je zonder papiertje nog heel eenvoudig werk kon vinden, werd het afronden of volgen van een studie als niet belangrijk gezien. Tijden veranderen en dat papiertje is steeds belangrijker geworden. Voor veel automonteurs een reden om alsnog een studie autotechniek te volgen én af te ronden. Dit hoeft geen voltijd studie te zijn, maar kan ook een cursus autotechniek of technische opleiding op maat zijn.
 2. Opfrissen en nieuwe kennis opdoen
  In deze branche volgen de veranderingen elkaar in rap tempo op, en de ontwikkelingen gaan alleen maar sneller. Maar hoe ga je hier als automonteur mee om? Het is bijna onmogelijk om van al deze ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Daarom kiezen steeds meer mensen om hun kennis op te frissen of nieuwe kennis op te doen door middel van een studie.
 3. Jouw positie op de arbeidsmarkt
  Iedereen wil graag zekerheid. Vooral een stevige positie op de arbeidsmarkt is erg gewild. Want wie wil er nou niet zeker zijn van een vaste baan en een vast inkomen? Gelukkig kun je hier eenvoudig zelf invloed op uitoefenen; door een studie autotechniek te volgen! Dankzij de certificaten die je behaalt tijdens een studie en de kennis die je tijdens deze studie opdoet, verbeter je jouw positie op de arbeidsmarkt. 

Zorg dat je klaar bent voor de nieuwe werkplaats. Klaar voor de nieuwe klant. Volg een cursus of opleiding en schrijf je nu in via www.automotiveacademy.nl.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Op niveau | 3 redenen om door te leren | Automotive Online

Op niveau | 3 redenen om door te leren

Redactie Redactie
• Laatste update:
 1. Dat felbegeerde papiertje
  In de tijd dat je zonder papiertje nog heel eenvoudig werk kon vinden, werd het afronden of volgen van een studie als niet belangrijk gezien. Tijden veranderen en dat papiertje is steeds belangrijker geworden. Voor veel automonteurs een reden om alsnog een studie autotechniek te volgen én af te ronden. Dit hoeft geen voltijd studie te zijn, maar kan ook een cursus autotechniek of technische opleiding op maat zijn.
 2. Opfrissen en nieuwe kennis opdoen
  In deze branche volgen de veranderingen elkaar in rap tempo op, en de ontwikkelingen gaan alleen maar sneller. Maar hoe ga je hier als automonteur mee om? Het is bijna onmogelijk om van al deze ontwikkelingen op de hoogte te zijn. Daarom kiezen steeds meer mensen om hun kennis op te frissen of nieuwe kennis op te doen door middel van een studie.
 3. Jouw positie op de arbeidsmarkt
  Iedereen wil graag zekerheid. Vooral een stevige positie op de arbeidsmarkt is erg gewild. Want wie wil er nou niet zeker zijn van een vaste baan en een vast inkomen? Gelukkig kun je hier eenvoudig zelf invloed op uitoefenen; door een studie autotechniek te volgen! Dankzij de certificaten die je behaalt tijdens een studie en de kennis die je tijdens deze studie opdoet, verbeter je jouw positie op de arbeidsmarkt. 

Zorg dat je klaar bent voor de nieuwe werkplaats. Klaar voor de nieuwe klant. Volg een cursus of opleiding en schrijf je nu in via www.automotiveacademy.nl.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.