Dataplaftorm wordt gesteund door leveranciers maar nog niet door fabrikanten

Op niveau | Ben jij klaar voor de nieuwe werkplaats?

Redactie Redactie

Autofabrikanten hebben hun modellen steeds meer voorzien van onderdelen die alleen te vervangen zijn met speciaal gereedschap. Daarnaast is  door de huidige techniek diagnose apparatuur onmisbaar in de werkplaats. Hoe weet je nu of je het juiste gereedschap of apparatuur hebt? En belangrijker, hoe gebruik je dit?

Wanneer je op zoek gaat naar speciaal gereedschap of apparatuur kom je er al snel achter dat er veel keuze is. Van webwinkels tot warenhuizen met showrooms. Belangrijk is natuurlijk dat het onderdeel gemaakt is voor de voertuigen die bij jou  in de werkplaats komen. Daarnaast wil je het snel in huis hebben en mag een degelijke garantieperiode niet ontbreken. 

Oefening baart kunst

Om jezelf te blijven ontwikkelen, is het volgen van een cursus een slimme keuze. Wanneer je kiest voor een cursus op maat weet je bovendien zeker dat je dingen leert die je nog niet wist. Vervolgens kun jij jouw kennis bijspijkeren op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Zo leer je bijvoorbeeld alles over de nieuwste speciaal gereedschappen en diagnose apparatuur. En zorg je ervoor dat jouw klant niet onnodig naar de werkplaats terug hoeft te komen.

De nieuwe werkplaats

Alles over de verschillende speciaal gereedschappen en diagnose apparatuur leer je tijdens de cursussen van Automotive Academy. Leer alles over het gebruik, werking en onderhoud van speciaal gereedschap en apparatuur. Op praktische wijze wordt het uitzoeken en het werken met speciaal gereedschap behandeld. Automotive Academy geeft aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en de gereedschappen van Toolspecial en diagnose apparatuur een compleet inzicht in de werkplaats van de toekomst. 

Wees klaar voor de nieuwe werkplaats. Klaar voor speciaal gereedschap. Klaar voor de nieuwe klant. Volg een cursus of opleiding en schrijf je nu in via www.automotiveacademy.nl 

Deze rubriek wordt mogelijk gemaakt door:

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Op niveau | Ben jij klaar voor de nieuwe werkplaats? | Automotive Online
Dataplaftorm wordt gesteund door leveranciers maar nog niet door fabrikanten

Op niveau | Ben jij klaar voor de nieuwe werkplaats?

Redactie Redactie

Autofabrikanten hebben hun modellen steeds meer voorzien van onderdelen die alleen te vervangen zijn met speciaal gereedschap. Daarnaast is  door de huidige techniek diagnose apparatuur onmisbaar in de werkplaats. Hoe weet je nu of je het juiste gereedschap of apparatuur hebt? En belangrijker, hoe gebruik je dit?

Wanneer je op zoek gaat naar speciaal gereedschap of apparatuur kom je er al snel achter dat er veel keuze is. Van webwinkels tot warenhuizen met showrooms. Belangrijk is natuurlijk dat het onderdeel gemaakt is voor de voertuigen die bij jou  in de werkplaats komen. Daarnaast wil je het snel in huis hebben en mag een degelijke garantieperiode niet ontbreken. 

Oefening baart kunst

Om jezelf te blijven ontwikkelen, is het volgen van een cursus een slimme keuze. Wanneer je kiest voor een cursus op maat weet je bovendien zeker dat je dingen leert die je nog niet wist. Vervolgens kun jij jouw kennis bijspijkeren op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Zo leer je bijvoorbeeld alles over de nieuwste speciaal gereedschappen en diagnose apparatuur. En zorg je ervoor dat jouw klant niet onnodig naar de werkplaats terug hoeft te komen.

De nieuwe werkplaats

Alles over de verschillende speciaal gereedschappen en diagnose apparatuur leer je tijdens de cursussen van Automotive Academy. Leer alles over het gebruik, werking en onderhoud van speciaal gereedschap en apparatuur. Op praktische wijze wordt het uitzoeken en het werken met speciaal gereedschap behandeld. Automotive Academy geeft aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en de gereedschappen van Toolspecial en diagnose apparatuur een compleet inzicht in de werkplaats van de toekomst. 

Wees klaar voor de nieuwe werkplaats. Klaar voor speciaal gereedschap. Klaar voor de nieuwe klant. Volg een cursus of opleiding en schrijf je nu in via www.automotiveacademy.nl 

Deze rubriek wordt mogelijk gemaakt door:

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.