Andru00e9 van Leeuwen met pensioen

Actueel | Kavo-oprichter treedt terug

Redactie Redactie
> Peter Bloemberg (links) neemt het stokje over van Andru00e9 van Leeuwen (midden) samen met Herald Nijenhuis (rechts).

André van Leeuwen gaat 32 jaar na de oprichting van Kavo Parts met pensioen. De huidige operationeel directeur Herald Nijenhuis en sales- en marketingdirecteur Peter Bloemberg nemen het bedrijf van hem over. Beiden zijn al tien jaar werkzaam bij Kavo Parts. “Ik vind het belangrijk dat de continuïteit van Kavo is gewaarborgd, zowel beleidsmatig, als de toekomstambities en werkgarantie voor mijn medewerkers” aldus van Leeuwen. “Deze vorm van overname was mijn grootste wens. Ik kan met een gerust hart terugtreden nu Kavo in goede handen wordt voortgezet”.

Filters

André van Leeuwen startte in 1986 met Kavo Parts, als importeur van Japanse oliefilters. Het bedrijf bestond aanvankelijk uit niet meer dan een magazijn ter grootte van een garagebox. In de afgelopen drie decennia  ontwikkelde hij het bedrijf tot een internationale speler in de aftermarket. Met een productprogramma van meer dan 23.000 referenties op voorraad, ruim 30 productgroepen en klanten in meer dan 65 landen.“We zullen er voor waken dat onze klanten en relaties geen merkbare veranderingen ondervinden”, verzekert Peter Bloemberg. “Het vertrouwde beleid wordt gecontinueerd met dezelfde mensen en dezelfde service.” Helemaal weg is Van Leeuwen niet: hij blijft als adviseur aan Kavo verbonden. 

Afscheid

Op Automechanika Frankfurt is op woensdag 12 september een afscheidsreceptie voor klanten en relaties, op de Kavo-stand.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Actueel | Kavo-oprichter treedt terug | Automotive Online
Andru00e9 van Leeuwen met pensioen

Actueel | Kavo-oprichter treedt terug

Redactie Redactie
> Peter Bloemberg (links) neemt het stokje over van Andru00e9 van Leeuwen (midden) samen met Herald Nijenhuis (rechts).

André van Leeuwen gaat 32 jaar na de oprichting van Kavo Parts met pensioen. De huidige operationeel directeur Herald Nijenhuis en sales- en marketingdirecteur Peter Bloemberg nemen het bedrijf van hem over. Beiden zijn al tien jaar werkzaam bij Kavo Parts. “Ik vind het belangrijk dat de continuïteit van Kavo is gewaarborgd, zowel beleidsmatig, als de toekomstambities en werkgarantie voor mijn medewerkers” aldus van Leeuwen. “Deze vorm van overname was mijn grootste wens. Ik kan met een gerust hart terugtreden nu Kavo in goede handen wordt voortgezet”.

Filters

André van Leeuwen startte in 1986 met Kavo Parts, als importeur van Japanse oliefilters. Het bedrijf bestond aanvankelijk uit niet meer dan een magazijn ter grootte van een garagebox. In de afgelopen drie decennia  ontwikkelde hij het bedrijf tot een internationale speler in de aftermarket. Met een productprogramma van meer dan 23.000 referenties op voorraad, ruim 30 productgroepen en klanten in meer dan 65 landen.“We zullen er voor waken dat onze klanten en relaties geen merkbare veranderingen ondervinden”, verzekert Peter Bloemberg. “Het vertrouwde beleid wordt gecontinueerd met dezelfde mensen en dezelfde service.” Helemaal weg is Van Leeuwen niet: hij blijft als adviseur aan Kavo verbonden. 

Afscheid

Op Automechanika Frankfurt is op woensdag 12 september een afscheidsreceptie voor klanten en relaties, op de Kavo-stand.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.