Nationaal Automotive Congres

Nationaal Automotive Congres: Teller staat op 0.0

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Autobinck Holding is in de automotive aftermarket vooral bekend van grossier Partspoint, maar het bedrijf heeft nog veel meer activiteiten in en rond de autobranche. Het bedrijf zoekt verdere groei in mobiliteit in de breedste zin des woords en kocht daarom onlangs Fleet Support, een adviesbureau in vlootbeheer. Het was al eigendom van andere mobiliteitsdiensten als Radiuz, Moove (op telematica gebaseerde oplossingen voor fleets), Bynco (online retail & remarketing) en de deelnemingen in Snappcar en Zelfstroom. Hoe zijn al deze bedrijven met elkaar verbonden en hoe past onderdelenbedrijf Partspoint hierin? Paul Zekhuis, ceo van Autobinck, doet dit uitgebreid uit de doeken op het Nationaal Automotive Congres, dat als thema ‘total reset’ heeft gekregen, ofwel: de teller gaat terug naar 0.0.

Ook de ontwikkelingen bij leasemaatschappij Arval lijken op het eerste gezicht niet direct met aftersales te maken te hebben (behalve dan dat het een grote klant is), maar dat zou in de toekomst zomaar kunnen veranderen: het bedrijf heeft namelijk zijn zinnen gezet op het faciliteren van het onderhoud voor personeelsleden van hun klanten die zakelijk met hun eigen auto reizen. De chief commercial officer van Arval International, Bart Beckers, geeft op het evenement zijn visie op de toekomst van de lease- en mobiliteitsbranche. Die toekomst is volgens hem heel divers door de opkomst van nieuwe technologieën en verdere verstedelijking.

WLTP en EV

Andere sprekers uit de autobranche zijn Eric Berkhof (ceo autobedrijf Van Mossel, dealer van diverse merken en eigenaar van meerdere schadevestigingen), Rick Hermanns (directeur Peugeot Nederland), Geraldine Brouwers (directeur Mazda Nederland) en Bertho Eckhardt (algemeen voorzitter Bovag). Daarnaast zijn er diverse sprekers van buiten de branche, die hun licht op de automotive laten schijnen, zoals cabaretier Martijn Koning en managementgoeroe Ben Tiggelaar. In diverse paralelsessies is er aandacht voor de elektrificatie van het wagenpark, het belang van onderhoudsgarantie en de WLTP. 

Inschrijven? Ga naar automotivecongres.nl

schermafbeelding 2018 05 03 om 10.07.55

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Nationaal Automotive Congres: Teller staat op 0.0 | Automotive Online
Nationaal Automotive Congres

Nationaal Automotive Congres: Teller staat op 0.0

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Autobinck Holding is in de automotive aftermarket vooral bekend van grossier Partspoint, maar het bedrijf heeft nog veel meer activiteiten in en rond de autobranche. Het bedrijf zoekt verdere groei in mobiliteit in de breedste zin des woords en kocht daarom onlangs Fleet Support, een adviesbureau in vlootbeheer. Het was al eigendom van andere mobiliteitsdiensten als Radiuz, Moove (op telematica gebaseerde oplossingen voor fleets), Bynco (online retail & remarketing) en de deelnemingen in Snappcar en Zelfstroom. Hoe zijn al deze bedrijven met elkaar verbonden en hoe past onderdelenbedrijf Partspoint hierin? Paul Zekhuis, ceo van Autobinck, doet dit uitgebreid uit de doeken op het Nationaal Automotive Congres, dat als thema ‘total reset’ heeft gekregen, ofwel: de teller gaat terug naar 0.0.

Ook de ontwikkelingen bij leasemaatschappij Arval lijken op het eerste gezicht niet direct met aftersales te maken te hebben (behalve dan dat het een grote klant is), maar dat zou in de toekomst zomaar kunnen veranderen: het bedrijf heeft namelijk zijn zinnen gezet op het faciliteren van het onderhoud voor personeelsleden van hun klanten die zakelijk met hun eigen auto reizen. De chief commercial officer van Arval International, Bart Beckers, geeft op het evenement zijn visie op de toekomst van de lease- en mobiliteitsbranche. Die toekomst is volgens hem heel divers door de opkomst van nieuwe technologieën en verdere verstedelijking.

WLTP en EV

Andere sprekers uit de autobranche zijn Eric Berkhof (ceo autobedrijf Van Mossel, dealer van diverse merken en eigenaar van meerdere schadevestigingen), Rick Hermanns (directeur Peugeot Nederland), Geraldine Brouwers (directeur Mazda Nederland) en Bertho Eckhardt (algemeen voorzitter Bovag). Daarnaast zijn er diverse sprekers van buiten de branche, die hun licht op de automotive laten schijnen, zoals cabaretier Martijn Koning en managementgoeroe Ben Tiggelaar. In diverse paralelsessies is er aandacht voor de elektrificatie van het wagenpark, het belang van onderhoudsgarantie en de WLTP. 

Inschrijven? Ga naar automotivecongres.nl

schermafbeelding 2018 05 03 om 10.07.55

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.