Onze site is opgepoetst!

Bij Bleeker & de Jong stralen we van trots..!

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
  • Grote voorraad van direct koopbare auto’s
  • U als B2B partner heeft altijd de eerste keus
  • Particuliere klant verbinden wij met u

Historie

In April 2007 start Bleeker & de Jong met 3 medewerkers vanuit Hardenberg met het aanbieden van taxatiediensten en het verhandelen van auto’s aan garagehouders en dealerbedrijven. Vanuit Leasemaatschappijen ontstaat de vraag of er interesse is om mee te bieden op de auto’s die vanuit de occasionscentra worden aangeboden, de stap om mee te bieden op kavellijsten wordt kort daarna gemaakt. Het exporteren wordt ook een onderdeel van de dagelijkse business. Sinds 2014 zijn we professioneel bezig met de import waarbij 2 collega’s non-stop in het buitenland zijn op zoek naar de juiste auto’s.

Log in en ontdek de nieuwe functionaliteiten, uw overname prijzen en uitgebreide inspectierapporten.

Niet stil gezeten

Ondanks dat een jaar na de opening de crisis zijn entree maakte, is het bedrijf binnen 10 jaar uitgegroeid tot één van de top re-marketing bedrijven binnen de Benelux. Jaarlijks worden ruim 6000 auto’s verhandeld. Ondertussen ontstaat er een partnerschap met het online taxatieplatform BIDDO, wordt er in 2017sander de jong een compleet nieuwe inname en inspectiestraat gebouwd en bestaat het team inmiddels uit 25 medewerkers die dagelijks bezig zijn om hun relaties te voorzien van goede biedingen en de juiste auto’s.

Ondernemen in deze sector is écht topsport

Het zijn 10 intensieve jaren geweest aldus eigenaar Sander de Jong. “We zijn hier in 2007 met niets begonnen. In 2012 hebben we – conform afspraak – mijn compagnon uitgekocht. Door hard te werken, zuinig te zijn, altijd onze afspraken na te komen en het bijeenzetten van een goed team, hebben we in de afgelopen 10 jaar écht mooie dingen gedaan. Het leuke aan dit vak vind ik de dynamiek. Het rendement staat zwaar onder druk, dus alles in de organisatie moet kloppen anders zit je zo aan de verkeerde kant van de streep. Ondernemen in deze sector is echt topsport”

Blijven ontwikkelen

Er wordt voortdurend geïnvesteerd in zowel mensen als middelen. De gemiddelde handelsvoorraad van 400 voertuigen loopt volgens een vast omlijnd inname en inspectieprotocol door de nieuw gebouwde innamestraat. Met een team van 25 medewerkers ontkomt men er niet aan te werken in processen.
Deze processen hebben tot doel om de kwaliteit te verhogen. Hoe transparanter de voorraad wordt aangeboden hoe beter. Dit schept vertrouwen en maakt dat klanten echt relaties worden.

Verbinden met de particulier

Autogarages/dealerbedrijven besteden veel tijd aan hun klanten. Zij zijn de ‘lokale helden’ van de particuliere klant, want zij hebben een relatie met hun. Echter iedere particulier kijkt zelf ook op het internet, ondanks dat zij hun garagist/dealer ook vragen te kijken naar hun ‘wensauto’. Bleeker & de Jong houdt haar handelsvoorraad de eerste 14 dagen alleen beschikbaar voor haar B2B relaties, na deze periode bieden zij ze aan op de reguliere websites. Het grote verschil is dat Bleeker & de Jong de par ticuliere koper niet zelf bediend maar met haar klanten verbind. 

Ons bedrijf biedt alles wat je van een moderne en professionele ‘autogroothandel’ mag verwachten

“In onze database zijn al onze relaties vastgelegd en de particulier kan deze selecteren. Wij verbinden de particulier met de dealer/garagist naar keuze en zorgen er altijd voor dat u een gezonde en goed werkbare marge heeft. Dit is voor onze klanten enorm tijdbesparend en het zorgt voor het behoudt van het klantenbestand.” 

“Ons bedrijf biedt alles wat je van een moderne en professionele ‘autogroothandel’ mag verwachten. Een team van ervaren taxateurs, een website die elk moment van de dag beschikbaar is, voorzien van alle denkbare informatie, de mogelijkheid van het instellen van diverse zoekopdrachten en alerts en een professionele import & exportafdeling. Kortom we doen er alles aan om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Aanschaffen wanneer het u uitkomt. Let wel: ook ’offline’ bent u altijd van harte welkom, want mensen maken nog steeds het verschil”; aldus de Jong.

Bleeker & de Jong is uw re-marketingpartner. U heeft bij ons de keuze uit circa 250 direct koopbare auto’s, voorzien van een betrouwbaar inspectierapport en een uitgebreide fotorapportage, eenvoudig aan te kopen en zonder verrassingen achteraf. Wilt U uw auto verkopen? Laat dan ons taxatieteam een snel en gegarandeerd bod uitbrengen!

Bleeker & de Jong

Koningsspil 2 I 7773 NK Hardenberg I T: +31 (0)523-768989
info@bleekerendejong.nl I www.bleekerendejong.nl

Bij Bleeker & de Jong stralen we van trots..! | Automotive Online
Onze site is opgepoetst!

Bij Bleeker & de Jong stralen we van trots..!

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
  • Grote voorraad van direct koopbare auto’s
  • U als B2B partner heeft altijd de eerste keus
  • Particuliere klant verbinden wij met u

Historie

In April 2007 start Bleeker & de Jong met 3 medewerkers vanuit Hardenberg met het aanbieden van taxatiediensten en het verhandelen van auto’s aan garagehouders en dealerbedrijven. Vanuit Leasemaatschappijen ontstaat de vraag of er interesse is om mee te bieden op de auto’s die vanuit de occasionscentra worden aangeboden, de stap om mee te bieden op kavellijsten wordt kort daarna gemaakt. Het exporteren wordt ook een onderdeel van de dagelijkse business. Sinds 2014 zijn we professioneel bezig met de import waarbij 2 collega’s non-stop in het buitenland zijn op zoek naar de juiste auto’s.

Log in en ontdek de nieuwe functionaliteiten, uw overname prijzen en uitgebreide inspectierapporten.

Niet stil gezeten

Ondanks dat een jaar na de opening de crisis zijn entree maakte, is het bedrijf binnen 10 jaar uitgegroeid tot één van de top re-marketing bedrijven binnen de Benelux. Jaarlijks worden ruim 6000 auto’s verhandeld. Ondertussen ontstaat er een partnerschap met het online taxatieplatform BIDDO, wordt er in 2017sander de jong een compleet nieuwe inname en inspectiestraat gebouwd en bestaat het team inmiddels uit 25 medewerkers die dagelijks bezig zijn om hun relaties te voorzien van goede biedingen en de juiste auto’s.

Ondernemen in deze sector is écht topsport

Het zijn 10 intensieve jaren geweest aldus eigenaar Sander de Jong. “We zijn hier in 2007 met niets begonnen. In 2012 hebben we – conform afspraak – mijn compagnon uitgekocht. Door hard te werken, zuinig te zijn, altijd onze afspraken na te komen en het bijeenzetten van een goed team, hebben we in de afgelopen 10 jaar écht mooie dingen gedaan. Het leuke aan dit vak vind ik de dynamiek. Het rendement staat zwaar onder druk, dus alles in de organisatie moet kloppen anders zit je zo aan de verkeerde kant van de streep. Ondernemen in deze sector is echt topsport”

Blijven ontwikkelen

Er wordt voortdurend geïnvesteerd in zowel mensen als middelen. De gemiddelde handelsvoorraad van 400 voertuigen loopt volgens een vast omlijnd inname en inspectieprotocol door de nieuw gebouwde innamestraat. Met een team van 25 medewerkers ontkomt men er niet aan te werken in processen.
Deze processen hebben tot doel om de kwaliteit te verhogen. Hoe transparanter de voorraad wordt aangeboden hoe beter. Dit schept vertrouwen en maakt dat klanten echt relaties worden.

Verbinden met de particulier

Autogarages/dealerbedrijven besteden veel tijd aan hun klanten. Zij zijn de ‘lokale helden’ van de particuliere klant, want zij hebben een relatie met hun. Echter iedere particulier kijkt zelf ook op het internet, ondanks dat zij hun garagist/dealer ook vragen te kijken naar hun ‘wensauto’. Bleeker & de Jong houdt haar handelsvoorraad de eerste 14 dagen alleen beschikbaar voor haar B2B relaties, na deze periode bieden zij ze aan op de reguliere websites. Het grote verschil is dat Bleeker & de Jong de par ticuliere koper niet zelf bediend maar met haar klanten verbind. 

Ons bedrijf biedt alles wat je van een moderne en professionele ‘autogroothandel’ mag verwachten

“In onze database zijn al onze relaties vastgelegd en de particulier kan deze selecteren. Wij verbinden de particulier met de dealer/garagist naar keuze en zorgen er altijd voor dat u een gezonde en goed werkbare marge heeft. Dit is voor onze klanten enorm tijdbesparend en het zorgt voor het behoudt van het klantenbestand.” 

“Ons bedrijf biedt alles wat je van een moderne en professionele ‘autogroothandel’ mag verwachten. Een team van ervaren taxateurs, een website die elk moment van de dag beschikbaar is, voorzien van alle denkbare informatie, de mogelijkheid van het instellen van diverse zoekopdrachten en alerts en een professionele import & exportafdeling. Kortom we doen er alles aan om het onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Aanschaffen wanneer het u uitkomt. Let wel: ook ’offline’ bent u altijd van harte welkom, want mensen maken nog steeds het verschil”; aldus de Jong.

Bleeker & de Jong is uw re-marketingpartner. U heeft bij ons de keuze uit circa 250 direct koopbare auto’s, voorzien van een betrouwbaar inspectierapport en een uitgebreide fotorapportage, eenvoudig aan te kopen en zonder verrassingen achteraf. Wilt U uw auto verkopen? Laat dan ons taxatieteam een snel en gegarandeerd bod uitbrengen!

Bleeker & de Jong

Koningsspil 2 I 7773 NK Hardenberg I T: +31 (0)523-768989
info@bleekerendejong.nl I www.bleekerendejong.nl