Dossier jaar in beeld | Op de rubberkorrel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het was tv-programma Zembla dat dit naar buiten bracht. Het RIVM zou in 2007 hebben geconcludeerd dat milieunormen voor water en grondwaterkwaliteit op termijn kunnen worden overschreden, maar dat de zink-concentraties ver onder de normen voor drinkwaterkwaliteit blijven. Wel heeft het RIVM aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu voorgesteld om nieuw onderzoek te doen naar zink en andere schadelijke stoffen in bodem en water.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Dossier jaar in beeld | Op de rubberkorrel | Automotive Online

Dossier jaar in beeld | Op de rubberkorrel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het was tv-programma Zembla dat dit naar buiten bracht. Het RIVM zou in 2007 hebben geconcludeerd dat milieunormen voor water en grondwaterkwaliteit op termijn kunnen worden overschreden, maar dat de zink-concentraties ver onder de normen voor drinkwaterkwaliteit blijven. Wel heeft het RIVM aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu voorgesteld om nieuw onderzoek te doen naar zink en andere schadelijke stoffen in bodem en water.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.