Nieuwe Automotive Werkplaats: Het merkkanaal komt er aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het dossier Onderdelen & Componenten staan we uitgebreid stil bij de nieuwe ontwikkelingen die gaande zijn in de distributie van nieuwe originele onderdelen. Ontwikkelingen als de integratie van bestelplatformen Part-one en Partslink24, de komst van PSA’s Distrigo, maar ook de verschillende initiatieven die dealers starten om het merkonafhankelijke autobedrijf van onderdelen te voorzien.

Verder komen in het dossier de evolutie van de distributieriem- en ketting aan bod en lopen we samen met Klaas van de Kraats, al ruim 30 jaar inkoper bij grossier Kruitbosch & De weerd, door de belangrijkste ontwikkelingen in grossiersland van de afgelopen 40 jaar.

Het gehele artikel over merkonderdelen en de overige artikelen uit het magazine zijn hier te lezen.   

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Nieuwe Automotive Werkplaats: Het merkkanaal komt er aan | Automotive Online

Nieuwe Automotive Werkplaats: Het merkkanaal komt er aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het dossier Onderdelen & Componenten staan we uitgebreid stil bij de nieuwe ontwikkelingen die gaande zijn in de distributie van nieuwe originele onderdelen. Ontwikkelingen als de integratie van bestelplatformen Part-one en Partslink24, de komst van PSA’s Distrigo, maar ook de verschillende initiatieven die dealers starten om het merkonafhankelijke autobedrijf van onderdelen te voorzien.

Verder komen in het dossier de evolutie van de distributieriem- en ketting aan bod en lopen we samen met Klaas van de Kraats, al ruim 30 jaar inkoper bij grossier Kruitbosch & De weerd, door de belangrijkste ontwikkelingen in grossiersland van de afgelopen 40 jaar.

Het gehele artikel over merkonderdelen en de overige artikelen uit het magazine zijn hier te lezen.   

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.