Opschakelen: Daan Bijsterbosch (31)

Redactie Redactie

Je stapte onlangs over van het bedrijf Airo naar non-paintleverancier EMM, waar je al eerder gewerkt hebt. Waarom keer je terug?

Omdat doorgroeien bij EMM destijds niet mogelijk was, besloot ik drie jaar geleden aan de slag te gaan bij paint- en nonpaint-leverancier Airo, als accountmanager buitendienst. Omdat ik wel altijd met plezier bij EMM heb gewerkt, keer ik graag terug nu de functie voor accountmanager buitendienst beschikbaar is.

Wat ga je precies doen?

Ik breng bezoeken aan zowel dealers als eindgebruikers en laat ze kennis maken met ons productassortiment. Onderdeel hiervan is het introduceren van onze nieuwe producten zoals de Hamach HR 1400 Spuitpistool reiniger en het Colad Snap Lid spuitsysteem. Ik kijk ernaar uit mijn opgedane kennis en ervaring in te zetten voor EMM. Ik ben al bekend met het grootste deel van het assortiment en de klanten, dat is zeker een voordeel.

Wat zijn je toekomstplannen?

Op dit moment ben ik tevreden met deze nieuwe functie als accountmanager buitendienst. Op de lange termijn hoop ik door te kunnen groeien naar een leidinggevende functie, waarin ik meer mee kan denken over verkoopstrategieën en in collega’s kan aansturen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opschakelen: Daan Bijsterbosch (31) | Automotive Online

Opschakelen: Daan Bijsterbosch (31)

Redactie Redactie

Je stapte onlangs over van het bedrijf Airo naar non-paintleverancier EMM, waar je al eerder gewerkt hebt. Waarom keer je terug?

Omdat doorgroeien bij EMM destijds niet mogelijk was, besloot ik drie jaar geleden aan de slag te gaan bij paint- en nonpaint-leverancier Airo, als accountmanager buitendienst. Omdat ik wel altijd met plezier bij EMM heb gewerkt, keer ik graag terug nu de functie voor accountmanager buitendienst beschikbaar is.

Wat ga je precies doen?

Ik breng bezoeken aan zowel dealers als eindgebruikers en laat ze kennis maken met ons productassortiment. Onderdeel hiervan is het introduceren van onze nieuwe producten zoals de Hamach HR 1400 Spuitpistool reiniger en het Colad Snap Lid spuitsysteem. Ik kijk ernaar uit mijn opgedane kennis en ervaring in te zetten voor EMM. Ik ben al bekend met het grootste deel van het assortiment en de klanten, dat is zeker een voordeel.

Wat zijn je toekomstplannen?

Op dit moment ben ik tevreden met deze nieuwe functie als accountmanager buitendienst. Op de lange termijn hoop ik door te kunnen groeien naar een leidinggevende functie, waarin ik meer mee kan denken over verkoopstrategieën en in collega’s kan aansturen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.