Weg met de keuzestress

Redactie Redactie

In het traditionele overzicht van diagnose-apparatuur zetten we dit jaar veertien testers op een rij. In de meeste gevallen gaat het om de topmodellen van een merk. Bij sommige merken, bijvoorbeeld Snap-On, hebben we gekozen voor het nieuwste model (in dit geval de Solus Edge). Bosch vernieuwde dit najaar zijn complete KTS-lijn. Voor de personenwagens betekent dit dat de KTS 530, 540 en 570 zijn vervangen door de KTS 560 en KTS 590. Helemaal nieuw in het overzicht is de Mech5. Een diagnosesysteem dat werkt vanuit de cloud. 

Het volledige overzicht van alle merken en modellen is te vinden in de Productvergelijker. Een aantal testers is daarnaast uitgebreid getest door het Test de Tester testpanel. De reviews hiervan zijn ook te vinden in de Productvergelijker. 

De informatie over de apparatuur is verstrekt door de Nederlandse leveranciers. Mocht uit eigen ervaring blijken dat zaken als leveringsomvang, prijzen, garantie en helpdesk in de praktijk niet overeen komen met de hetgeen door leveranciers beloofd wordt, dan kunt u contact opnemen met de redactie van Automotive of de leveranciers zelf. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.