Eindejaar

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Luberto van Buiten

Welke ontwikkelingen zijn er en wie profiteren daar van? Dat leverde dit jaar 2.000 berichten op, alleen al op Automotive-management.nl. Fleet&Mobility en Automotive Werkplaats dus niet meegerekend. En als je aan het eind van het jaar, voor het eindejaarsnummer, die nieuwtjes nog eens de revue laat passeren, blijken de meeste toch een behoorlijk korte adem te hebben. Echt grote ontwikkelingen waren er dit jaar niet. De meeste ontwikkelingen komen natuurlijk ook geleidelijk, zoals de opkomst van autonoom rijden en veranderingen in de aftersaleskolom. En er vinden ook bij bedrijven veel zaken plaats die de branche niet direct raken, maar voor het bedrijf zelf daarom niet minder relevant zijn. Het aansluiten bij een garageformule, de verkoop of aankoop van een dealerbedrijf, een private leaseactie en de inrichting van een nieuwe werkplaats: de branche is volop in beweging. Wij lanceerden zelf dit jaar een nieuwe website, met meer content voor onze abonnees en een uitgebreide kennisbank. Natuurlijk hopen we dat u, net als wij, deze vernieuwing als verbetering van onze dienstverlening ervaart. Maar ik besef ook dat zo’n vernieuwing voor onszelf meer impact heeft dan voor u als lezer. We hopen dat we u in het afgelopen jaar naar wens hebben geïnformeerd met nieuws, geïnspireerd met analyses en via de sprekers op onze evenementen, en u een podium hebben gegeven om te reageren en te netwerken. We danken u in ieder geval voor de bezieling die u in uw werk en de autobranche legt en die ons voeden met informatie en kennis. Graag tot volgend jaar.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Eindejaar | Automotive Online

Eindejaar

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Luberto van Buiten

Welke ontwikkelingen zijn er en wie profiteren daar van? Dat leverde dit jaar 2.000 berichten op, alleen al op Automotive-management.nl. Fleet&Mobility en Automotive Werkplaats dus niet meegerekend. En als je aan het eind van het jaar, voor het eindejaarsnummer, die nieuwtjes nog eens de revue laat passeren, blijken de meeste toch een behoorlijk korte adem te hebben. Echt grote ontwikkelingen waren er dit jaar niet. De meeste ontwikkelingen komen natuurlijk ook geleidelijk, zoals de opkomst van autonoom rijden en veranderingen in de aftersaleskolom. En er vinden ook bij bedrijven veel zaken plaats die de branche niet direct raken, maar voor het bedrijf zelf daarom niet minder relevant zijn. Het aansluiten bij een garageformule, de verkoop of aankoop van een dealerbedrijf, een private leaseactie en de inrichting van een nieuwe werkplaats: de branche is volop in beweging. Wij lanceerden zelf dit jaar een nieuwe website, met meer content voor onze abonnees en een uitgebreide kennisbank. Natuurlijk hopen we dat u, net als wij, deze vernieuwing als verbetering van onze dienstverlening ervaart. Maar ik besef ook dat zo’n vernieuwing voor onszelf meer impact heeft dan voor u als lezer. We hopen dat we u in het afgelopen jaar naar wens hebben geïnformeerd met nieuws, geïnspireerd met analyses en via de sprekers op onze evenementen, en u een podium hebben gegeven om te reageren en te netwerken. We danken u in ieder geval voor de bezieling die u in uw werk en de autobranche legt en die ons voeden met informatie en kennis. Graag tot volgend jaar.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.