Opschakelen: Henk de Groot

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je hebt je aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Waarom heb je hiervoor gekozen?

Ik was al langer bekend met hun werkwijze en vond dat zij goed bij mijn bedrijf pasten. We hebben dezelfde kijk op kwaliteit. Het voordeel van de aansluiting is dat ik mijn eigen identiteit als ondernemer kan behouden, maar wel de voordelen van een keten heb. 

Wat heb je moeten veranderen in de werkplaats om lid te worden?

Niet veel. Voor mij was het makkelijk om mij aan te sluiten, omdat mijn werkplaats al voldeed aan alle voorwaarden van AHG. Ik heb altijd gewerkt met moderne apparatuur. Het enige dat ik hoefde te doen, was mijn logo aanpassen en een ander merk verf gebruiken. 

Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst?

Ik verwacht dat mijn bedrijf door de aansluiting beter op de kaart wordt gezet. In het Gelderse Beekbergen was er nog geen AHGbedrijf. Deze aansluiting zal mij naamsbekendheid brengen. Hierdoor kan ik mijn bedrijf uitbreiden en mijn personeel behouden. Tot slot denk ik dat door de aansluiting bij AHG de kwaliteit in mijn werkplaats verder zal worden geprofessionaliseerd. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opschakelen: Henk de Groot | Automotive Online

Opschakelen: Henk de Groot

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je hebt je aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Waarom heb je hiervoor gekozen?

Ik was al langer bekend met hun werkwijze en vond dat zij goed bij mijn bedrijf pasten. We hebben dezelfde kijk op kwaliteit. Het voordeel van de aansluiting is dat ik mijn eigen identiteit als ondernemer kan behouden, maar wel de voordelen van een keten heb. 

Wat heb je moeten veranderen in de werkplaats om lid te worden?

Niet veel. Voor mij was het makkelijk om mij aan te sluiten, omdat mijn werkplaats al voldeed aan alle voorwaarden van AHG. Ik heb altijd gewerkt met moderne apparatuur. Het enige dat ik hoefde te doen, was mijn logo aanpassen en een ander merk verf gebruiken. 

Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst?

Ik verwacht dat mijn bedrijf door de aansluiting beter op de kaart wordt gezet. In het Gelderse Beekbergen was er nog geen AHGbedrijf. Deze aansluiting zal mij naamsbekendheid brengen. Hierdoor kan ik mijn bedrijf uitbreiden en mijn personeel behouden. Tot slot denk ik dat door de aansluiting bij AHG de kwaliteit in mijn werkplaats verder zal worden geprofessionaliseerd. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.