De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tot 2010 was Hanekroot al operationeel directeur bij Europcar.

MICHEL ARFMAN (39) is aangesteld als vestigingsmanager van Porsche Centrum Twente. Arfman is afkomstig van Porsche Centrum Leusden, waar hij de afgelopen drie jaar leiding gaf aan de vestiging. De functie was vacant.

De Belg KOEN MAES is de nieuwe managing director van Nissan Nederland. Hij vervangt Jordi Vila op interim basis, die naar Nissan Nordic Europe vertrekt. Dit is een direct gevolg van de nieuwe importstructuur van Nissan.

SJAAK VAN DER BURGT verlaat lakkenleverancier PPG. Hij was 35 jaar market director van PPG Refinish Benelux en heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Van der Burgt wordt opgevolgd door Ronald Schoonbeeg, die al voor het bedrijf werkte als market director bij de industrietak.

MATTHIAS MÜLLER (62) is per direct aangesteld als ceo van Volkswagen AG . Hij volgt Martin Winterkorn (foto) op, die aftrad vanwege het dieselschandaal. Müller is afkomstig van Porsche AG , waar hij bestuursvoorzitter is. Hij blijft deze functie ad interim bekleden tot er een opvolger is aangesteld.

JÜRGEN STACKMANN (foto), de huidige bestuursvoorzitter van Seat, neemt de functie van Christian Klingler over in de directie van Volkswagen. Het vertrek van Klingler bij VW stond al langer gepland. De functie van Stackmann bij Seat wordt ingevuld door Luca de Meo (48), die nu nog sales- en marketingdirecteur is bij Audi. Matthias Müller neemt de taken van Klingler in de Raad van Bestuur van Volkswagen AG ad interim waar.

GERARD TEN BUUREN vervult het komende half jaar de functie van manager Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Hij vult de functie ad interim in, na het plotselinge overlijden van Arno Cloosterman. Ten Buuren werkt sinds 2008 als zelfstandig adviseur voor onder meer Autotelex.Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tot 2010 was Hanekroot al operationeel directeur bij Europcar.

MICHEL ARFMAN (39) is aangesteld als vestigingsmanager van Porsche Centrum Twente. Arfman is afkomstig van Porsche Centrum Leusden, waar hij de afgelopen drie jaar leiding gaf aan de vestiging. De functie was vacant.

De Belg KOEN MAES is de nieuwe managing director van Nissan Nederland. Hij vervangt Jordi Vila op interim basis, die naar Nissan Nordic Europe vertrekt. Dit is een direct gevolg van de nieuwe importstructuur van Nissan.

SJAAK VAN DER BURGT verlaat lakkenleverancier PPG. Hij was 35 jaar market director van PPG Refinish Benelux en heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Van der Burgt wordt opgevolgd door Ronald Schoonbeeg, die al voor het bedrijf werkte als market director bij de industrietak.

MATTHIAS MÜLLER (62) is per direct aangesteld als ceo van Volkswagen AG . Hij volgt Martin Winterkorn (foto) op, die aftrad vanwege het dieselschandaal. Müller is afkomstig van Porsche AG , waar hij bestuursvoorzitter is. Hij blijft deze functie ad interim bekleden tot er een opvolger is aangesteld.

JÜRGEN STACKMANN (foto), de huidige bestuursvoorzitter van Seat, neemt de functie van Christian Klingler over in de directie van Volkswagen. Het vertrek van Klingler bij VW stond al langer gepland. De functie van Stackmann bij Seat wordt ingevuld door Luca de Meo (48), die nu nog sales- en marketingdirecteur is bij Audi. Matthias Müller neemt de taken van Klingler in de Raad van Bestuur van Volkswagen AG ad interim waar.

GERARD TEN BUUREN vervult het komende half jaar de functie van manager Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Hij vult de functie ad interim in, na het plotselinge overlijden van Arno Cloosterman. Ten Buuren werkt sinds 2008 als zelfstandig adviseur voor onder meer Autotelex.Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.