Bukholczer mag weer aan het werk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Focwa-secretaris Karel Buckholczer mag weer aan het werk. Dat bepaalde de rechtbank van Den Haag in de rechtszaak tussen Focwa en Bukholczer. De branchevereniging had Bukholczer op non-actief gezet om onderzoek te kunnen doen naar zijn functioneren. De rechter vindt dat Focwa niet genoeg aannemelijk heeft gemaakt dat het nodig was om Bukholczer voor dat onderzoek op non-actief te stellen. De op non-actiefstelling wordt pas eind maart opgeheven zodat de partijen gelegenheid hebben om tot een bevredigende oplossing te komen. Twee leden van het algemeen bestuur van Focwa, Johan van de Waerdt en Jeroen Eekhout, stapten in februari op bij Focwa. Beiden hebben kritiek op de werkwijze van interim-voorzitter Denis Maessen. Onder andere over de omgang met Karel Bukholczer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bukholczer mag weer aan het werk | Automotive Online

Bukholczer mag weer aan het werk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Focwa-secretaris Karel Buckholczer mag weer aan het werk. Dat bepaalde de rechtbank van Den Haag in de rechtszaak tussen Focwa en Bukholczer. De branchevereniging had Bukholczer op non-actief gezet om onderzoek te kunnen doen naar zijn functioneren. De rechter vindt dat Focwa niet genoeg aannemelijk heeft gemaakt dat het nodig was om Bukholczer voor dat onderzoek op non-actief te stellen. De op non-actiefstelling wordt pas eind maart opgeheven zodat de partijen gelegenheid hebben om tot een bevredigende oplossing te komen. Twee leden van het algemeen bestuur van Focwa, Johan van de Waerdt en Jeroen Eekhout, stapten in februari op bij Focwa. Beiden hebben kritiek op de werkwijze van interim-voorzitter Denis Maessen. Onder andere over de omgang met Karel Bukholczer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.