Autorai introduceert fleetroute

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op diverse stands vindt een presentatie of workshop plaats over de ontwikkelingen op auto- én fleetgebied. “Fleetowners krijgen zo op één ochtend een compleet beeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autotechnologie, telematica en big data. Maar vooral over de toepassingen en invloed van deze ontwikkelingen op hun werkterrein; fleetmanagement”, zegt Wijnand de Geus, secretaris RAI Vereniging afdeling Auto's. Lees meer op p30.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autorai introduceert fleetroute | Automotive Online

Autorai introduceert fleetroute

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op diverse stands vindt een presentatie of workshop plaats over de ontwikkelingen op auto- én fleetgebied. “Fleetowners krijgen zo op één ochtend een compleet beeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van autotechnologie, telematica en big data. Maar vooral over de toepassingen en invloed van deze ontwikkelingen op hun werkterrein; fleetmanagement”, zegt Wijnand de Geus, secretaris RAI Vereniging afdeling Auto's. Lees meer op p30.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.