Sator-dochters verder als fource

Redactie Redactie
• Laatste update:

Sator voegt de vier dochterondernemingen Van Heck & Co, Havam Automotive, Kühne Automotive en Harrems Tools samen. De bedrijven gaan verder onder de naam Fource. Het nieuwe bedrijf blijft de markt bedienen vanuit de bestaande vestigingen in Venlo, Hoevelaken en Schiedam. De samenvoeging is onderdeel van de reorganisatie die in juli is ingezet, vertelt Suzanne van Straten, manager marketing & communicatie Van Heck & Co, aan Automotive.

“Schaalvergroting in de markt zorgt ervoor dat ook wij deze stappen moeten maken. De reorganisatie is nog erg pril, en van ongeveer een kwart van het personeelsbestand van de vier bedrijven hebben we afscheid moeten nemen.” Er gaan zeventig mensen mee naar het nieuwe bedrijf. Tjep Fennema, nu nog directeur van Harrems Tools, wordt regiodirecteur in Hoevelaken. Robert Bel, nu directeur Havam Automotive en Kühne Automotive, wordt regiodirecteur Venlo en Marcel Karlas wordt de regiodirecteur in Schiedam. Lees het interview met Van der Hoeven op pagina 12

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Sator-dochters verder als fource | Automotive Online

Sator-dochters verder als fource

Redactie Redactie
• Laatste update:

Sator voegt de vier dochterondernemingen Van Heck & Co, Havam Automotive, Kühne Automotive en Harrems Tools samen. De bedrijven gaan verder onder de naam Fource. Het nieuwe bedrijf blijft de markt bedienen vanuit de bestaande vestigingen in Venlo, Hoevelaken en Schiedam. De samenvoeging is onderdeel van de reorganisatie die in juli is ingezet, vertelt Suzanne van Straten, manager marketing & communicatie Van Heck & Co, aan Automotive.

“Schaalvergroting in de markt zorgt ervoor dat ook wij deze stappen moeten maken. De reorganisatie is nog erg pril, en van ongeveer een kwart van het personeelsbestand van de vier bedrijven hebben we afscheid moeten nemen.” Er gaan zeventig mensen mee naar het nieuwe bedrijf. Tjep Fennema, nu nog directeur van Harrems Tools, wordt regiodirecteur in Hoevelaken. Robert Bel, nu directeur Havam Automotive en Kühne Automotive, wordt regiodirecteur Venlo en Marcel Karlas wordt de regiodirecteur in Schiedam. Lees het interview met Van der Hoeven op pagina 12

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.