Pon verkoopt century

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pon-dochter Century Autogroep en Autobedrijf Tjeerdsma zijn beide gekocht door Erik Meems. De bedrijven vertegenwoordigen de merken van de Volkswagen-groep in Groningen en Drenthe. Meems koopt Century van Pon en volgt daarmee het voorbeeld van onder andere Marc van der Linden, die vorig jaar Wealer kocht. Autobedrijf Tjeerdsma was van Piet Tjeerdsma. Beide bedrijven gaan verder onder de naam Century.

Het nieuwe bedrijf heeft dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens & Campers, Seat en Skoda in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, en schadetak. In totaal werken in de zeventien vestigingen van het bedrijf zo'n 400 mensen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pon verkoopt century | Automotive Online

Pon verkoopt century

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pon-dochter Century Autogroep en Autobedrijf Tjeerdsma zijn beide gekocht door Erik Meems. De bedrijven vertegenwoordigen de merken van de Volkswagen-groep in Groningen en Drenthe. Meems koopt Century van Pon en volgt daarmee het voorbeeld van onder andere Marc van der Linden, die vorig jaar Wealer kocht. Autobedrijf Tjeerdsma was van Piet Tjeerdsma. Beide bedrijven gaan verder onder de naam Century.

Het nieuwe bedrijf heeft dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens & Campers, Seat en Skoda in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, en schadetak. In totaal werken in de zeventien vestigingen van het bedrijf zo'n 400 mensen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.