Hr zaken: vernieuwde vacaturesite jobmotive.nl gelanceerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2010 was dat nog 72 procent. Dat blijkt uit onderzoek van VNU Vacature Media onder duizend respondenten van 18 tot 65 jaar oud. Vacaturesites groeien dus nog steeds in populariteit. Als voordelen worden genoemd het gericht kunnen zoeken, het uitgebreide aanbod en het kunnen zoeken naar een baan in de buurt. Binnen de autobranche is Jobmotive sinds jaar en dag dé vacaturesite die professionals, van monteur tot directeur, koppelt aan hun droombaan. Vorige maand is het vernieuwde Jobmotive.nl live gegaan.

Zo is het nu mogelijk om als werkzoekende je c.v. te plaatsen zodat jouw profiel nog sneller kan worden gelinkt aan de juiste werkgever.

Voor werkgevers zijn er nu meerdere manieren om vacatures onder de aandacht te brengen. Zoals de Job van de Week, waarbij de vacature zeven dagen een toppositie krijgt op de vacaturesite. Ook de zoekmodule is nieuw: sterk vereenvoudigd om in alle vacatures snel de juiste te kunnen vinden. Ook is het mogelijk om te zoeken op provincie, functieprofiel of bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hr zaken: vernieuwde vacaturesite jobmotive.nl gelanceerd | Automotive Online

Hr zaken: vernieuwde vacaturesite jobmotive.nl gelanceerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2010 was dat nog 72 procent. Dat blijkt uit onderzoek van VNU Vacature Media onder duizend respondenten van 18 tot 65 jaar oud. Vacaturesites groeien dus nog steeds in populariteit. Als voordelen worden genoemd het gericht kunnen zoeken, het uitgebreide aanbod en het kunnen zoeken naar een baan in de buurt. Binnen de autobranche is Jobmotive sinds jaar en dag dé vacaturesite die professionals, van monteur tot directeur, koppelt aan hun droombaan. Vorige maand is het vernieuwde Jobmotive.nl live gegaan.

Zo is het nu mogelijk om als werkzoekende je c.v. te plaatsen zodat jouw profiel nog sneller kan worden gelinkt aan de juiste werkgever.

Voor werkgevers zijn er nu meerdere manieren om vacatures onder de aandacht te brengen. Zoals de Job van de Week, waarbij de vacature zeven dagen een toppositie krijgt op de vacaturesite. Ook de zoekmodule is nieuw: sterk vereenvoudigd om in alle vacatures snel de juiste te kunnen vinden. Ook is het mogelijk om te zoeken op provincie, functieprofiel of bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.