Samenwerking ‘veilig op weg’ verlengd

Redactie Redactie
• Laatste update:

RAI Vereniging ondersteunt daarom het voorlichtingsprogramma Veilig op Weg al vele jaren vanuit de vrachtwagenfabrikanten en opbouw – in dustrie. Onlangs werd deze positieve samenwerking met Transport en Logistiek Nederland (TLN) opnieuw met drie jaar verlengd. Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging, en TLNdirecteur Peter Sierat tekenden hiervoor.

Zelf ervaren

Veilig op Weg is een lesprogramma van Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Transport en Logistiek Nederland (TLN) om de bewustwording van kinderen in het verkeer te vergroten. Met lessen op basisscholen in heel Nederland worden de jongste verkeersdeelnemers attent gemaakt op gevaarlijke situaties in het verkeer. Naast theoretische uitleg krijgen de leerlingen ook een praktijkles van een chauffeur. Door plaats te nemen in de bestuurderscabine ervaren ze wat een chauff eur wel en niet ziet en zien ze met eigen ogen wat de ‘dode hoek’ in de praktijk betekent.

Meer informatie op: www.veilig-op-weg.nl.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Samenwerking ‘veilig op weg’ verlengd | Automotive Online

Samenwerking ‘veilig op weg’ verlengd

Redactie Redactie
• Laatste update:

RAI Vereniging ondersteunt daarom het voorlichtingsprogramma Veilig op Weg al vele jaren vanuit de vrachtwagenfabrikanten en opbouw – in dustrie. Onlangs werd deze positieve samenwerking met Transport en Logistiek Nederland (TLN) opnieuw met drie jaar verlengd. Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging, en TLNdirecteur Peter Sierat tekenden hiervoor.

Zelf ervaren

Veilig op Weg is een lesprogramma van Veilig Verkeer Nederland (VVN) en Transport en Logistiek Nederland (TLN) om de bewustwording van kinderen in het verkeer te vergroten. Met lessen op basisscholen in heel Nederland worden de jongste verkeersdeelnemers attent gemaakt op gevaarlijke situaties in het verkeer. Naast theoretische uitleg krijgen de leerlingen ook een praktijkles van een chauffeur. Door plaats te nemen in de bestuurderscabine ervaren ze wat een chauff eur wel en niet ziet en zien ze met eigen ogen wat de ‘dode hoek’ in de praktijk betekent.

Meer informatie op: www.veilig-op-weg.nl.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.