Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hubregtse is getrouwd en woont in Wassenaar met zijn vrouw en twee dochters van 5 en 9 jaar oud.

Hoe ziet jouw weekend eruit?

Vrije tijd is helaas schaars. Maar op zaterdag ben ik vaak langs de lijn van het hockeyveld te vinden als mijn oudste dochter een wedstrijd speelt. Daarnaast ben ik voorzitter van het bestuur van de school van mijn kinderen. Ik probeer, ook op het zakelijke vlak, mensen altijd te stimuleren zich te blijven ontwikkelen. En ik vind het leuk om dit te doen omdat mijn kinderen erbij betrokken zijn. Ook ben ik een liefhebber van het strand, dus mijn woonplaats Wassenaar is wat dat betreft een ideale locatie. Met een kwartiertje fietsen ben ik op het strand. Ik ga daar regelmatig even uitwaaien.

Zoek je het strand ook buiten Nederland graag op?

Absoluut. Wij proberen als gezin zo'n tweekeer per jaar een fijn huis met een zwembad in Frankrijk of Italië te huren, waar we dan van de zon kunnen genieten en lekker uit kunnen rusten. Dat wisselen we dan af met verschillende stedentrips. Mijn absolute favoriet is Rome, alles klopt daar. Het is er lekker weer, overal kun je lekker en goed eten, alles is op loopafstand en er is veel te zien. Ik probeer Rome dan ook zeker eens in de twee jaar een bezoek te brengen.

Je draait al een hele tijd mee in de branche. Is dat altijd al een jongensdroom geweest?

Ik ben eigenlijk per toeval in de automotiveterecht gekomen. Ik vind auto's best leuk, maar ik ben geen autofreak. Voor mij zijn auto's leuk zolang de motorkap dicht blijft. Ik ben blij dat we werken met fysieke producten. Een auto is een aansprekend product, waar iedereen een mening over heeft. Er zit emotie is en dat maakt het leuk. Daarnaast is het een overzichtelijke markt.

Wat vind je minder leuk aan de branche?

Ik heb vaak moeite met de overheid. Bij de spuigroep exploiteren wij veel tankstations in de grensstreek. Als ondernemer heb je er geen invloed op en door één, soms plotselinge, beslissing loop je direct tientallen procenten omzet mis en staat je rendabiliteit onder druk. De belastingmaatregelen rondom het product auto zijn door de jaren heen behoorlijk verzwaard, met een negatief effect op de markt.

Tegenwoordig is het goedkoper om met het vliegtuig naar een all-inclusive vakantie te gaan aan de Turkse kust, dan met de auto naar Zuid-Frankrijk te rijden. Ik mis een bepaalde sturing in het beleid van de overheid. We blijven als branche maar gaten vullen in een begroting.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Nieuwe post | Automotive Online

Nieuwe post

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hubregtse is getrouwd en woont in Wassenaar met zijn vrouw en twee dochters van 5 en 9 jaar oud.

Hoe ziet jouw weekend eruit?

Vrije tijd is helaas schaars. Maar op zaterdag ben ik vaak langs de lijn van het hockeyveld te vinden als mijn oudste dochter een wedstrijd speelt. Daarnaast ben ik voorzitter van het bestuur van de school van mijn kinderen. Ik probeer, ook op het zakelijke vlak, mensen altijd te stimuleren zich te blijven ontwikkelen. En ik vind het leuk om dit te doen omdat mijn kinderen erbij betrokken zijn. Ook ben ik een liefhebber van het strand, dus mijn woonplaats Wassenaar is wat dat betreft een ideale locatie. Met een kwartiertje fietsen ben ik op het strand. Ik ga daar regelmatig even uitwaaien.

Zoek je het strand ook buiten Nederland graag op?

Absoluut. Wij proberen als gezin zo'n tweekeer per jaar een fijn huis met een zwembad in Frankrijk of Italië te huren, waar we dan van de zon kunnen genieten en lekker uit kunnen rusten. Dat wisselen we dan af met verschillende stedentrips. Mijn absolute favoriet is Rome, alles klopt daar. Het is er lekker weer, overal kun je lekker en goed eten, alles is op loopafstand en er is veel te zien. Ik probeer Rome dan ook zeker eens in de twee jaar een bezoek te brengen.

Je draait al een hele tijd mee in de branche. Is dat altijd al een jongensdroom geweest?

Ik ben eigenlijk per toeval in de automotiveterecht gekomen. Ik vind auto's best leuk, maar ik ben geen autofreak. Voor mij zijn auto's leuk zolang de motorkap dicht blijft. Ik ben blij dat we werken met fysieke producten. Een auto is een aansprekend product, waar iedereen een mening over heeft. Er zit emotie is en dat maakt het leuk. Daarnaast is het een overzichtelijke markt.

Wat vind je minder leuk aan de branche?

Ik heb vaak moeite met de overheid. Bij de spuigroep exploiteren wij veel tankstations in de grensstreek. Als ondernemer heb je er geen invloed op en door één, soms plotselinge, beslissing loop je direct tientallen procenten omzet mis en staat je rendabiliteit onder druk. De belastingmaatregelen rondom het product auto zijn door de jaren heen behoorlijk verzwaard, met een negatief effect op de markt.

Tegenwoordig is het goedkoper om met het vliegtuig naar een all-inclusive vakantie te gaan aan de Turkse kust, dan met de auto naar Zuid-Frankrijk te rijden. Ik mis een bepaalde sturing in het beleid van de overheid. We blijven als branche maar gaten vullen in een begroting.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.