Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Behalve het verkopen van Peugeot personenwagens en bedrijfswagens adviseer je klanten ook over het dienstenpakket van Nefkens Oost. Je denkt mee met jouw klanten en reikt oplossingen aan. Je volgt de markt op de voet, signaleert trends en speelt daar inventief op in om alle marktkansen optimaal te benutten. Met niet aflatende inzet en enthousiasme, een flinke dosis doorzettingsvermogen en creatieve acties ben jij de man of vrouw die de positie van Nefkens Oost op de zakelijke markt gaat versterken!

Bedrijfsprofiel

Nefkens Oost BV heeft 4 Peugeot vestigingen in de regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen. Het bedrijf maakt onderdeel uit van PGA Nederland NV. Je zult je bezig gaan houden met de verkoop van personenauto's en lichte bedrijfswagens.

Contactpersoon:

Gerben van Gaalen

Tel: 055-5414222

Email: sollicitatie@nefkens-oost.nl

Website: www.nefkens-oost.nl

Tiende keer formule 1 tijdens VKV City Racing

Op 31 augustus aanstaande is voor het tiende jaar op rij het geluid van de Formule 1 te horen in de binnenstad van Rotterdam. Het gratis toegankelijke evenement VKV City Racing, waar naast de Formule 1 tal van andere autosportklasses spectaculaire demonstraties verzorgen, heeft het contract met hoofdsponsor VKV Groep voor drie jaar verlengd. De Renault-, Nissan-, Daciadealer en importeur van Infiniti heeft zich tot en met 2016 aan het evenement verbonden. VKV zal actief bijdragen aan het programma, zowel op het circuit als met een extra en gratis toegankelijke paddock met vele sportauto's op de Binnenrotte.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Jobmotive automotive vacatures | Automotive Online

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Behalve het verkopen van Peugeot personenwagens en bedrijfswagens adviseer je klanten ook over het dienstenpakket van Nefkens Oost. Je denkt mee met jouw klanten en reikt oplossingen aan. Je volgt de markt op de voet, signaleert trends en speelt daar inventief op in om alle marktkansen optimaal te benutten. Met niet aflatende inzet en enthousiasme, een flinke dosis doorzettingsvermogen en creatieve acties ben jij de man of vrouw die de positie van Nefkens Oost op de zakelijke markt gaat versterken!

Bedrijfsprofiel

Nefkens Oost BV heeft 4 Peugeot vestigingen in de regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen. Het bedrijf maakt onderdeel uit van PGA Nederland NV. Je zult je bezig gaan houden met de verkoop van personenauto's en lichte bedrijfswagens.

Contactpersoon:

Gerben van Gaalen

Tel: 055-5414222

Email: sollicitatie@nefkens-oost.nl

Website: www.nefkens-oost.nl

Tiende keer formule 1 tijdens VKV City Racing

Op 31 augustus aanstaande is voor het tiende jaar op rij het geluid van de Formule 1 te horen in de binnenstad van Rotterdam. Het gratis toegankelijke evenement VKV City Racing, waar naast de Formule 1 tal van andere autosportklasses spectaculaire demonstraties verzorgen, heeft het contract met hoofdsponsor VKV Groep voor drie jaar verlengd. De Renault-, Nissan-, Daciadealer en importeur van Infiniti heeft zich tot en met 2016 aan het evenement verbonden. VKV zal actief bijdragen aan het programma, zowel op het circuit als met een extra en gratis toegankelijke paddock met vele sportauto's op de Binnenrotte.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.