Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je benadert op zelfstandige en proactieve wijze de potentiële klanten. Binnen de Emerpark- Auto organisatie staan gastheerschap, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Je voorziet de klanten van een goed en gedegen advies. Uiteraard draag je ook zorg voor een correcte opvolging en leg je alle gemaakte afspraken goed vast in het verkoopadministratie- en het crm-systeem. Je geeft klanten meer service dan ze eigenlijk verwachten.

Bedrijfsprofiel

EmerparkAuto behoort, met 75 medewerkers (en een jaaromzet van ruim 50 miljoen euro) verdeeld over vestigingen in Zwolle, Hilversum, Breda en Oosterhout, tot de grotere Citroëndealers van Nederland. Het belangrijkste doel van EmerparkAuto is om een langdurige relatie op te bouwen met haar klanten door in hun totale mobiliteitsbehoefte te voorzien. Hierbij staan vertrouwen, klantgerichtheid en zakelijke gelijkwaardigheid centraal.

Contactpersoon:

De heer R.A.C. Albers

Tel: 0162-455850

Email:

r.albers@emerparkauto.nl

Website:

www.emerparkauto.nl

U.A.B. Nieuwegein beste LAND Rover Dealer 2013

U.A.B. in Nieuwegein is uitgeroepen tot de Beste Land Rover-dealer van Nederland. Het bedrijf kwam als beste uit de bus bij de jaarlijkse competitie waarbij Land Rover-dealers het tegen elkaar opnemen. De dealers worden gedurende het jaar beoordeeld op een aantal sales- en aftersalescriteria, zoals productkennis van de verkopers, het probleemoplossend vermogen van de technici en de uitstraling van het pand.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Jobmotive automotive vacatures | Automotive Online

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Je benadert op zelfstandige en proactieve wijze de potentiële klanten. Binnen de Emerpark- Auto organisatie staan gastheerschap, kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Je voorziet de klanten van een goed en gedegen advies. Uiteraard draag je ook zorg voor een correcte opvolging en leg je alle gemaakte afspraken goed vast in het verkoopadministratie- en het crm-systeem. Je geeft klanten meer service dan ze eigenlijk verwachten.

Bedrijfsprofiel

EmerparkAuto behoort, met 75 medewerkers (en een jaaromzet van ruim 50 miljoen euro) verdeeld over vestigingen in Zwolle, Hilversum, Breda en Oosterhout, tot de grotere Citroëndealers van Nederland. Het belangrijkste doel van EmerparkAuto is om een langdurige relatie op te bouwen met haar klanten door in hun totale mobiliteitsbehoefte te voorzien. Hierbij staan vertrouwen, klantgerichtheid en zakelijke gelijkwaardigheid centraal.

Contactpersoon:

De heer R.A.C. Albers

Tel: 0162-455850

Email:

r.albers@emerparkauto.nl

Website:

www.emerparkauto.nl

U.A.B. Nieuwegein beste LAND Rover Dealer 2013

U.A.B. in Nieuwegein is uitgeroepen tot de Beste Land Rover-dealer van Nederland. Het bedrijf kwam als beste uit de bus bij de jaarlijkse competitie waarbij Land Rover-dealers het tegen elkaar opnemen. De dealers worden gedurende het jaar beoordeeld op een aantal sales- en aftersalescriteria, zoals productkennis van de verkopers, het probleemoplossend vermogen van de technici en de uitstraling van het pand.


Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.