8 miljoen euro boete voor ex-kroymans cfo

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het in deze zaak eveneens gedaagde A.R.M. Stokvis werd niet veroordeeld. Krel en KLH (beide voor het faillissement van Kroymans uit het bedrijf getild en in een administratiekantoor ondergebracht) spanden na het faillissement van Kroymans Corporation een rechtszaak aan tegen A.R.M. Stokvis (onderdeel van het eveneens niet gefailleerde Citadel Enterprises en niet te verwarren met equipmentleverancier Stokvis) en de voormalige cfo Ton van der Steenhoven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

8 miljoen euro boete voor ex-kroymans cfo | Automotive Online

8 miljoen euro boete voor ex-kroymans cfo

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het in deze zaak eveneens gedaagde A.R.M. Stokvis werd niet veroordeeld. Krel en KLH (beide voor het faillissement van Kroymans uit het bedrijf getild en in een administratiekantoor ondergebracht) spanden na het faillissement van Kroymans Corporation een rechtszaak aan tegen A.R.M. Stokvis (onderdeel van het eveneens niet gefailleerde Citadel Enterprises en niet te verwarren met equipmentleverancier Stokvis) en de voormalige cfo Ton van der Steenhoven.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.