Werkplaats boeken op Marktplaats.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

Garageselect richt hiervoor in de dienstenrubriek van Marktplaats voor elk garagebedrijf een speciale pagina in.

Jeroen van der Schenk, directeur van Garageselect, over de samenwerking: “Marktplaats bereikt 56% van alle internetters in Nederland. We merken dat veel bezoekers van onze site via marktplaats binnenkomen. Door deze samenwerking wordt Garageselect een nog belangrijkere leadgenerator voor de werkplaats.”

Ook Oscar Diele, marketing directeur van Marktplaats, is tevreden met de overeenkomst. “Marktplaats staat bekend als plek om spullen te kopen of te verkopen, maar wij willen ook een startpunt worden voor e-commerce in de dienstensector. Met deze samenwerking verbreden we ons aanbod.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.