ING komt met aparte ex-lease-sectie op Autotelegraaf

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze auto’s worden tevens doorgeplaatst naar Speurders.nl.

“Met de speciale ex-leaseauto zoekmodule spelen wij in op de vraag van de consument naar jonge gebruikte occasions”, aldus Erik Jacobs, marketing manager Auto & Mobiliteit bij Telegraaf Classified Media. “De auto’s van de leasemaatschappijen worden getoond in een speciale vormgeving waar de voordelen van een ex-leaseauto worden beschreven. Maar bedrijven kunnen ook kiezen voor een presentatie in de huisstijl van de lease-organisatie. Hier heeft ING Car Lease voor gekozen.”

John Spies, directeur ING Car Lease, verwacht een enorme impuls voor zijn Used Car Centre in Breda, de plek waar ING zijn auto’s verkoopt. “We zijn nu bereikbaar voor meer potentiële kopers. De statijd is bij ons maximaal acht weken en is dus al gelimiteerd, maar ik verwacht nu een veel snellere doorlooptijd en daardoor een breder assortiment ex-leaseauto’s.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ING komt met aparte ex-lease-sectie op Autotelegraaf | Automotive Online

ING komt met aparte ex-lease-sectie op Autotelegraaf

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze auto’s worden tevens doorgeplaatst naar Speurders.nl.

“Met de speciale ex-leaseauto zoekmodule spelen wij in op de vraag van de consument naar jonge gebruikte occasions”, aldus Erik Jacobs, marketing manager Auto & Mobiliteit bij Telegraaf Classified Media. “De auto’s van de leasemaatschappijen worden getoond in een speciale vormgeving waar de voordelen van een ex-leaseauto worden beschreven. Maar bedrijven kunnen ook kiezen voor een presentatie in de huisstijl van de lease-organisatie. Hier heeft ING Car Lease voor gekozen.”

John Spies, directeur ING Car Lease, verwacht een enorme impuls voor zijn Used Car Centre in Breda, de plek waar ING zijn auto’s verkoopt. “We zijn nu bereikbaar voor meer potentiële kopers. De statijd is bij ons maximaal acht weken en is dus al gelimiteerd, maar ik verwacht nu een veel snellere doorlooptijd en daardoor een breder assortiment ex-leaseauto’s.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.